Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Διακοπές στη Σαντορίνη για τον Russell

Ελλάδα 1:24
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Διακοπές στη Σαντορίνη για τον Russell

FORMULA 1

Διακοπές στη Σαντορίνη για τον Russell

FORMULA 1

Για ένα ακόμα καλοκαίρι η Ελλάδα και τα νησιά του Αιγαίου αποδεικνύονται δημοφιλής προορισμός για τους απανταχού celebrities, ανάμεσά τους και οι οδηγοί του μαγικού κόσμου της Formula 1!

Advertisement
Advertisement

Σας έχουμε ήδη ενημερώσει σε προηγούμενο άρθρο για την έλευση στα μέρη μας του Charles Leclerc. Ο Μονεγάσκος οδηγός της Scuderia Ferrari επιμένει Ελληνικά αφού ήταν στη Μύκονο και το 2019. Δεν άντεξε πολύ μακριά της.

Όμως έχουμε και έναν νέο επισκέπτη στη χώρα μας – ο λόγος για τον George Russell! Τον οδηγό της Williams F1 Team, που ως γνωστόν ανήκει στη Mercedes-AMG Petronas και που η πιάτσα έχει βουίξει πως θα οδηγεί για λογαριασμό της στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Formula 1 του 2022. Με την ανακοίνωση να αναμένεται μέσα στον Αύγουστο!

Μέχρι τότε και μιας και η κορωνίδα του μηχανοκίνητου αθλητισμού διανύει το καλοκαιρινό της διάλειμμα, έχοντας τρία Σαββατοκύριακα δίχως αγωνιστική δράση, ο 23χρονος οδηγός χρειαζόταν ξεκούραση και ανασυγκρότηση.

Advertisement
Advertisement

Σε αντίθεση με τον Leclerc, δεν μας… προετοίμασε πριν αναχωρήσει από την πατρίδα του αλλά μας έκανε απ’ ευθείας έκπληξη με ένα πολύ ενδιαφέρον ποστάρισμα στα social media!

Advertisement

«Οι διακοπές έχουν ξεκινήσει. Μία χαλαρή εβδομάδα και μετά απ’ ευθείας πάλι για δουλειά», έγραψε ο οδηγός από το Κινγκς Λιν, ποζάροντας με φόντο τη μαγευτική Οία στη Σαντορίνη.

Μάλιστα φαίνεται πως μπήκε για τα καλά στο πετσί του ρόλου, αφού το έριξε στο τάβλι και τον φρέντο καπουτσίνο, πράγματα που δεν έμειναν ασχολίαστα κάτω από τη σχετική φωτογραφία. Ούτε ο καφές, ούτε η πορεία της παρτίδας αλλά ούτε και η ανεμελιά επί ελληνικού εδάφους την ώρα που η χώρα δοκιμάζεται από τις εφιαλτικές φωτιές.

Ο Russell ήταν όγδοος στον αγώνα της προηγούμενης Κυριακής στο Hungaroring, στο καλύτερο πλασάρισμά του στις 49 εκκινήσεις του στη Formula 1. Έτσι, κατέκτησε και τους πρώτους του βαθμούς ως οδηγός της Williams.

Advertisement

russell-hungary-2021-a1000x600

Διαβάστε επίσης:
F1 Vlog για το Grand Prix… bowling στην Ουγγαρία!
Yuki Tsunoda… 360 μοιρών (video)
Η Red Bull του Verstappen είχε μείνει… μισή!