Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Στην Ελλάδα ο Leclerc!

Ελλάδα 4:45
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Στην Ελλάδα ο Leclerc!

FORMULA 1

Στην Ελλάδα ο Leclerc!

FORMULA 1

Η Formula 1 διανύει το καλοκαιρινό της διάλειμμα και αυτό επιτρέπει στους πρωταγωνιστές της να κάνουν διακοπές και να γεμίσουν μπαταρίες ενόψει του συναρπαστικού -όπως αναμένεται- δεύτερου μισού της σεζόν!

Advertisement
Advertisement

Ανάμεσά τους και ο Charles Leclerc, που μάλιστα βρίσκεται πλέον επί ελληνικού εδάφους και συγκεκριμένα στη Μύκονο. Μάλιστα δεν είναι η πρώτη φορά που ο οδηγός της Scuderia Ferrari επέλεξε το νησί του Αιγαίου για να κάνει τις διακοπές του αφού ήταν στα μέρη μας και το 2019.

Αυτή τη φορά δεν εντοπίστηκε από παπαράτσι στα σοκάκια της Μυκόνου ή σε κάποια παραλία αλλά έκανε την ανακοίνωση ο ίδιος, μέσω των προσωπικών του λογαριασμών στα social media.

«Ήρθε η ώρα να πάμε στη Μύκονο», έγραψε ο Μονεγάσκος, προσθέτοντας μία καρδούλα που υποδήλωνε την αγάπη του για το ελληνικό νησί. Βέβαια δεν πέταξε με αεροπλάνο της γραμμής αλλά με ένα ιδιωτικό αεροσκάφος της VistaJet.

Μάλιστα ο 23χρονος δεν ήρθε μόνος του στη χώρα μας αφού μαζί του είναι η 20χρονη αγαπημένη του, Charlotte Sine. Είναι φοιτήτρια αρχαιολογίας, μοντέλο και influencer καθώς και κόρη του Emmanuel Sine, επιχειρηματία από το Μονακό.

Advertisement

Μετά τους πρώτους έντεκα αγώνες της σεζόν του 2021 για το μαγικό κόσμο της Formula 1, ο Leclerc βρίσκεται στην έβδομη θέση της βαθμολογίας, με 80 πόντους και ένα βάθρο στο ενεργητικό του.

leclerc-monaco21-a1000x600

Advertisement

Διαβάστε επίσης:
Ο Vettel δίνει τη δική του μάχη για την κοινότητα ΛΟΑΤΚΙ
«Βράζουν» στη Red Bull με τον Bottas (video)
F1 GP Ουγγαρίας: Χάος και νίκη για Ocon!