Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Δέκα χρόνια «φυλακής» για την σύζυγο Σουμάχερ

Ελλάδα 6:58
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Δέκα χρόνια «φυλακής» για την σύζυγο Σουμάχερ

FORMULA 1

Δέκα χρόνια «φυλακής» για την σύζυγο Σουμάχερ

FORMULA 1

Η Κορίνα Σουμάχερ ζει σαν να είναι φυλακισμένη τα τελευταία δέκα χρόνια…

Advertisement
Advertisement

… καθώς κρατάει την κατάσταση υγείας του συζύγου της, Μίκαελ Σουμάχερ, μυστική, σύμφωνα με οικογενειακό φίλο, τον Έντι Τζόρνταν.

Η τύχη του Παγκόσμιου Πρωταθλητή, αγνοείται μετά από το σοβαρό εγκεφαλικό τραυματισμό που υπέστη κατά τη διάρκεια ατυχήματος στο σκι στην Ελβετία το 2013, και η οικογένειά του έχει κρατήσει την ανάρρωσή του πολύ ιδιωτική.

Ο Γερμανός οδηγός τέθηκε σε τεχνητό κώμα και αργότερα μεταφέρθηκε στο σπίτι της οικογένειάς του στη λίμνη της Γενεύης, όπου η Κορίνα τον φροντίζει με τη βοήθεια ιατρικής ομάδας.

Advertisement
Advertisement

Ο Έντι Τζόρνταν, πρώην ιδιοκτήτης της Jordan και καλός φίλος της οικογένειας, δήλωσε στην OLBG ότι η Κορίνα δεν του επέτρεψε να επισκεφθεί τον Σουμάχερ προκειμένου να τον «προστατεύσει».

«Η κατάσταση για τον γιο του Σουμάχερ Μικ και την Κορίνα είναι φρικτή. Έχουν περάσει σχεδόν 10 χρόνια τώρα και η Κορίνα δεν μπορούσε να πάει σε ένα πάρτι, σε ένα γεύμα, να βγει, ζει σαν φυλακισμένη επειδή όλοι θα ήθελαν να της μιλήσουν για τον Μίκαελ, ενώ εκείνη δεν θέλει να της το υπενθυμίζουν κάθε λεπτό» δήλωσε ο Τζόρνταν.

Η Κορίνα «έχει θέσει ορισμένους κανόνες» για όσους θέλουν να επισκεφθούν τον επτά φορές παγκόσμιο πρωταθλητή της Formula 1, σύμφωνα με τον Τζόρνταν.

Advertisement

«Τη γνωρίζω πολύ καλά και πολύ πριν από τον Μίκαελ Σουμάχερ,», δήλωσε ο Τζόρνταν. «Είναι ένα υπέροχο κορίτσι και την ήξερα όταν παντρεύτηκε τον Μίκαελ, οπότε υπάρχει μια μακρά φιλία μεταξύ μας. Έκανα μια προσπάθεια να πάω να δω τον Μίκαελ τις πρώτες μέρες και η Κορίνα αρνήθηκε, και δικαίως, γιατί πάρα πολλοί άνθρωποι ήθελαν να πάνε να τον δουν».

ΑΚΟΜΑ:
Ανατριχιαστικό: Η πρώτη… συνέντευξη Σουμάχερ μετά το ατύχημα
Εξαλλη η οικογένεια του Μίκαελ Σουμάχερ…
Θα συνέλθει ποτέ ο Michael Schumacher;

Advertisement