FORMULA 1

Εξαλλη η οικογένεια του Μίκαελ Σουμάχερ…

Ελλάδα 17:15
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Εξαλλη η οικογένεια του Μίκαελ Σουμάχερ…

FORMULA 1

Εξαλλη η οικογένεια του Μίκαελ Σουμάχερ…

FORMULA 1

Κύκλοι της οικογενείας αναφέρουν την… άθλια ψυχολογική κατάσταση των οικείων του Μίκαελ Σουμάχερ. Πηγαίνουν στα δικαστήρια το γερμανικό περιοδικό…

Advertisement
Advertisement

Το εβδομαδιαίο περιοδικό Die Aktuelle  με ενα άθλιο δημοσίευμα, ισχυρίστηκε στο εξώφυλλό του ότι είχε πάρει την πρώτη συνέντευξη από τον μεγάλο Γερμανό μετά το ατύχημά του με σκι στις Άλπεις το 2013.

Η «συνέντευξη» του Μίκαελ ήταν αποτέλεσμα τεχνητής νοημοσύνης (AI), η γνωστή μόδα. Σε αυτήν την εικονική συζήτηση ο Σουμάχερ υποτίθεται ότι μιλούσε για τις νέες συνθήκες της ζωής του καθώς και για πολλά άλλα θέματα. Όπως ήταν φυσικό η ατυχέστατη αυτή επιλογή του περιοδικού ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων τόσο εντός όσο και εκτός Γερμανίας.

Advertisement
Advertisement

Όμως, τα προβλήματα για το Aktuelle δεν σταματούν εκεί. Η οικογένεια του Σουμάχερ είναι εξαιρετικά ευαίσθητη στο θέμα της ιδιωτικότητάς της. Ιδιαίτερα μετά το ατύχημα του Michael. Ενώ κύκλοι της οικογενείας αναφέρουν πως η Κορίνα, η σύζυγος, είναι και σε κάκιστη ψυχολογική κατάσταση μετά από αυτό το πρωτοσέλιδο.

Εκπρόσωπος της οικογένειας λοιπόν επιβεβαίωσε ότι αυτή πρόκειται να κινηθεί νομικά εναντίον του περιοδικού. Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που το συγκεκριμένο περιοδικό δοκιμάζει την υπομονή της οικογένειας Σουμάχερ. Κατά καιρούς το Aktuelle έχει κάνει διάφορα αβάσιμα δημοσιεύματα, όπως όταν πριν λίγα χρόνια είχε ισχυριστεί ότι ο Σουμάχερ είχε ξυπνήσει και επικοινωνούσε με τους οικείους του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η οικογένεια Σουμάχερ είχε κινηθεί νομικά και στο παρελθόν εναντίον του συγκεκριμένου περιοδικού. Ο λόγος ήταν ο παραπλανητικός τίτλος περί «νέου ενδιαφέροντος» στην ζωή της Κορίνα Σουμάχερ. Εντός του περιοδικού, βέβαια, αναφερόταν ότι το ενδιαφέρον αυτό ήταν η κόρη της, Gina-Maria και όχι κάποιος νέος σύντροφος. Το περιοδικό, τότε, είχε κερδίσει τη δικαστική διαμάχη με την οικογένεια Schumacher.

Advertisement

Στις 29 Δεκεμβρίου του 2013, ο Σουμάχερ υπέστη ένα σοβαρό ατύχημα κάνοντας σκι. Από τότε, δεν έχει εμφανιστεί δημόσια και δεν είναι γνωστή η ακριβής κατάσταση της υγείας του.

 

Advertisement

ΑΚΟΜΑ:
Ανατριχιαστικό: Η πρώτη… συνέντευξη Σουμάχερ μετά το ατύχημα
Τα πουλάνε όλα του Michael Schumacher
O Schumacher ζει; Ποια είναι η αλήθεια