Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Θα συνέλθει ποτέ ο Michael Schumacher;

Ελλάδα 15:36
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Θα συνέλθει ποτέ ο Michael Schumacher;

ΝΕΑ

Θα συνέλθει ποτέ ο Michael Schumacher;

ΝΕΑ

H οικογένεια του Schumi μετακομίζει από την Ελβετία στη Μαγιόρκα, όπου ο θρύλος της F1 θα συνεχίσει την αποκατάστασή του.

Advertisement
Advertisement

Έχουν περάσει σχεδόν 10 χρόνια από το τρομακτικό ατύχημα του Michael Schumacher, του εφτά φορές παγκόσμιου πρωταθλητή της F1, στο χειμερινό γαλλικό θέρετρο Μεριμπέλ που είχε σαν αποτέλεσμα τον εγκεφαλικό του τραυματισμό που τον έχει αφήσει καθηλωμένο στο κρεβάτι.

Πρακτικά ακριβείς πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας του δεν υπάρχουν, μιας και η οικογένειά του είναι εξαιρετικά φειδωλή στις δηλώσεις και κυρίως στην διαρροή πληροφοριών.

Χαρακτηριστική είναι η δήλωση του Eddie Jordan, ιδιοκτήτη της ομώνυμης ομάδας της F1 έως το 2005, που είπε πως η Korina, η σύζυγος του Schumi, δεν του επέτρεψε να τον επισκεφτεί «για να τον προστατεύσει». Συνεχίζοντας ο Jordan είπε πως η Korina ζει όλα αυτά τα χρόνα σαν φυλακισμένη.

Advertisement
Advertisement

Από ότι φαίνεται όμως η ελπίδα για τον Michael Schumacher δεν έχει χαθεί τελείως και έτσι σύμφωνα με πληροφορίες του ισπανικού τύπου η οικογένειά του θα μετακομίσει από την Ελβετία στη Μαγιόρκα προκειμένου ο πολύ-πρωταθλητής να συνεχίσει εκεί την αποκατάστασή του με τη βοήθεια της ιατρικής του ομάδας.

Την απόφαση αυτή φέρεται να έλαβε η Korina Schumacher, ενώ το site «majorcadailly» αναφέρει πως η οικογένεια Schumacher έχει αποκτήσει τα τελευταία χρόνια ακίνητα κοντά στο Port d’ Antratx, ενώ επιθυμία της είναι να  καταλύσει στη «Βίλα Γιασμίν», αξίας περίπου 30 εκατομμυρίων ευρώ.

Advertisement

Τη βίλα, που ήταν το εξοχικό της οικογένειας και τώρα θα μετατραπεί σε κύρια κατοικία, την είχε αγοράσει η Korina Schumacher το 2018 και μεταξύ άλλων διαθέτει δύο πισίνες, γυμναστήριο και ελικοδρόμιο. Τώρα οι αυξημένες ανάγκες περίθαλψης του Michael Schumacher επιβάλλουν τη δημιουργία μια υπερσύγχρονης νοσοκομειακής μονάδας.

Πάντως στην ίδια περιοχή, η κόρη του Gina Maria διαθέτει το δικό της ράντσο, στο οποίο εκτρέφει άλογα ιππασίας.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Το μονοθέσιο του Schumacher είναι το ακριβότερο στον κόσμο
Weber: Ψεύδεται η οικογένεια του Michael Schumacher
F1: Νικώντας από τις τελευταίες θέσεις του grid (+video)