Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Χόρνερ: Αθώος και παραμένει επικεφαλής!

Ελλάδα 17:54
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Χόρνερ: Αθώος και παραμένει επικεφαλής!

FORMULA 1

Χόρνερ: Αθώος και παραμένει επικεφαλής!

FORMULA 1

Η Red Bull ανακοίνωσε ότι έπειτα από την ολοκλήρωση της εσωτερικής έρευνας της, ο Κριστιαν Χορνερ παραμενει επικεφαλής.

Advertisement
Advertisement

Ο επικεφαλής της Red Bull Racing είχε βρεθεί στο στόχαστρο από τις αρχές του μήνα έπειτα από καταγγελία που είχε γίνει εις βάρος του από υπάλληλο της ομάδας.

Η υπόθεση τράβηξε αρκετά με αποτέλεσμα να αναπτυχθεί πολλή παραφιλολογία για το είδος του παραπτώματος για το οποίο είχε κατηγορηθεί ο Βρετανός. Τελικά, όμως, ο Χόρνερ απαλλάχθηκε από τις κατηγορίες. Έτσι θα δώσει κανονικά το παρόν σε όλους τους αγώνες της σεζόν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση γράφει: «Η ανεξάρτητη έρευνα για τους ισχυρισμούς που έγιναν εναντίον του κυρίου Χόρνερ έχει ολοκληρωθεί και η Red Bull είναι σε θέση να επιβεβαιώσει ότι η καταγγελία έχει απορριφθεί. Η ενάγουσα έχει δικαίωμα έφεσης. Η Red Bull είναι σίγουρη ότι η έρευνα υπήρξε δίκαιη, ενδελεχής και αμερόληπτη»

Advertisement
Advertisement

Η εταιρία δεν πρόκειται να δημοσιεύσει αναλυτικά το πόρισμα της έρευνας καθώς σε εκείνο περιέχονται ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα των εμπλεκομένων. «Κατά συνέπεια δεν θα υπάρξει περαιτέρω σχολιασμός επί του θέματος. Η Red Bull θα συνεχίσει τις προσπάθειες για την τήρηση των υψηλότερων δυνατών προδιαγραφών στο περιβάλλον εργασίας» καταλήγει η ανακοίνωση.