Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Brawn: Δεν έχουμε Νο1 στη Mercedes

Ελλάδα 16:57
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Brawn: Δεν έχουμε Νο1 στη Mercedes

FORMULA 1

Brawn: Δεν έχουμε Νο1 στη Mercedes

FORMULA 1

Παρά τις ξεκάθαρες εντολές στον Νίκο Ρόζμπεργκ να μη προσπεράσει τον Λούις Χάμιλτον στο Grand Prix της Μαλαισίας, στη Mercedes δηλώνουν πως δεν έχουν Νο1 και Νο2 οδηγό! Του Πάνου Σεϊτανίδη (twitter.com/SeitanF1)

Advertisement
Advertisement

«Φυσικά ο Λούις θέλει μάχες και κατά τη διάρκεια των διαπραγματεύσεων για την έλευσή του στην ομάδα μας, δεν τέθηκε ουδέποτε από τη πλευρά του θέμα σχετικά με καθεστώς Νο1 και Νο2 οδηγού», δήλωσε στο Sky Sports ο επικεφαλής των ασημί βελών, Ρος Μπρον.

«Το μόνο που θέλει, είναι ισότητα: τον ίδιο εξοπλισμό και τις ίδιες ευκαιρίες. Έχει τόση αυτοπεποίθηση που η προσέγγιση του γύρω από τους αγώνες δεν συνοδεύεται από απαίτηση ευνοϊκής μεταχείρισης. Γι’ αυτό και ένιωσε περίεργα από την όλη κατάσταση», συνέχισε ο Βρετανός.

Εφόσον λοιπόν ο Χάμιλτον δεν είναι Νο1 οδηγός και δεν ζήτησε από τη πλευρά του να διατηρήσει τη τρίτη θέση στον δεύτερο αγώνα της χρονιάς, γιατί παρότι ο Ρόζμπεργκ ήταν εμφανώς ταχύτερος, πήρε σαφείς εντολές να παραμείνει στη θέση του;

Advertisement
Advertisement

«Είχα πρόβλημα και στα δύο μας μονοθέσια με τη διαθέσιμη ποσότητα καυσίμου. Υπήρχε το σενάριο εφόσον οι δύο οδηγοί μας μάχονταν στον όριο, να έμεναν αμφότεροι από καύσιμα! Δεν μου άρεσε που έδωσα αυτές τις εντελώς, δεν συνάδουν με την αγωνιστική μου φιλοσοφία ενώ έχουμε δείξει πολλές φορές πως η ομάδα μας αφήνει τους οδηγούς της να μάχονται μεταξύ τους», τόνισε ο 58χρονος.
[nggallery id=2323]
Φωτογραφίες: Mercedes AMG media site