Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Μπότας: Ο Bot-Ass επέστρεψε!

Ελλάδα 0:35
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μπότας: Ο Bot-Ass επέστρεψε!

FORMULA 1

Μπότας: Ο Bot-Ass επέστρεψε!

FORMULA 1

Ασφαλώς θα πρόκειται για κάποιου είδους παράδοση. Έπειτα από τα περσινά… αποκαλυπτήρια του πισινού του, ο Βάλτερι Μπότας ευχήθηκε σε όλους «χαρούμενο μεσοκαλόκαιρο» με τον δικό του τρόπο.

Advertisement
Advertisement

Ο οποίος δεν ήταν άλλος από την επίδειξη και πάλι των οπισθίων του λίγο πριν βουτήξει σε λίμνη κοντά στη γενέτειρά του.

Όπως και πέρσι έτσι και φέτος την φωτογραφία τράβηξε η σύντροφός του, Τίφανι Κρόμγουελ. Ο Μπότας έχει, καθώς φαίνεται, απελευθερωθεί πλήρως μετά την φυγή του από την Mercedes. Εκεί διατηρούσε ένα πολύ πιο clean-cut και καθωσπρέπει προφίλ. Όχι, όμως, πια. Ο Φιλανδός έχει αλλάξει πολλά πράγματα στο στιλ του αλλά και στον τρόπο επικοινωνίας του με το κοινό.

Advertisement
Advertisement

Και όπως όλα δείχνουν η περσινή παρόμοια φωτογραφία του ήταν μόνο η αρχή! Ο Μπότας, μάλιστα, είχε πουλήσει την αυθεντική φωτογραφία εκείνη για 50.000 ευρώ, τα οποία και δώρισε σε φιλανθρωπίες. Η φετινή του φωτογραφία έγινε και πάλι viral, ενώ την ανέβασε ακόμη και ο επίσημος λογαριασμός της F1.

Όσο για τις αντιδράσεις του κοινού, αυτές ήταν μάλλον ανάμεικτες. Ο Βάλτερι απέσπασε αρκετά θετικά σχόλια για τον νέο τρόπο με τον οποίον αντιμετωπίζει τη δημοσιότητα. Άλλοι, όμως, επεσήμαναν ότι ο συγκεκριμένος τρόπος προβολής του Φιλανδού είναι μάλλον τραβηγμένος. Τα συμπεράσματα δικά σας!

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Bottas: Μύησε την κοπέλα του στην F1 (+video)
Ο Valtteri Bottas οδηγεί μια σπάνια Alfa Romeo
F1 fun: Οι οδηγοί της F1 ως… νταλικέρηδες