Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Andretti: Έχει αρχίσει την στρατολόγηση;

Ελλάδα 2:40
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Andretti: Έχει αρχίσει την στρατολόγηση;

FORMULA 1

Andretti: Έχει αρχίσει την στρατολόγηση;

FORMULA 1

Η έγκριση ή μη της συμμετοχής Andretti στην F1 θα αναμένεται τον Ιούνιο. Ωστόσο, φαίνεται ότι ο Michael Andretti έχει ήδη ξεκινήσει την στρατολόγηση στελεχών.

Advertisement
Advertisement

Λίγες ημέρες μετά την αλλαγή του χρόνου, η Andretti είχε ανακοινώσει την σύμπραξή της με την Cadillac για το πρόγραμμα της F1. Η συνεργασία αυτή είχε λάβει πολλά θετικά σχόλια τόσο από την FIA όσο και από συγκεκριμένους επικεφαλής ομάδων στο grid.

Ωστόσο ήταν γνωστό ότι παρέμενε μία σημαντική μερίδα ομάδων η οποία επιθυμούσε αλλαγή των όρων πιθανής εισόδου της Andretti-Casillac στο πρωτάθλημα. Πρόσφατα έγινε γνωστό ότι αρκετές ομάδες ζητούσαν αύξηση του τιμήματος νεοεισερχόμενου από τα 200 στα 600 χιλιάδες δολάρια.

Advertisement
Advertisement

Ορισμένοι, μάλιστα, διατείνονταν ότι ακόμη και αυτό το ποσό δεν θα ήταν αρκετό ώστε να δοθεί το πράσινο φως στους Αμερικανούς. Παρά ταύτα φαίνεται ότι οι άνθρωποι της Andretti αισθάνονται σίγουροι για την θετική έκβαση της υπόθεσής τους.

Αυτό προκύπτει από την διαφαινόμενη στρατολόγηση στελεχών για το τεχνικό επιτελείο «κορυφαίας ομάδας του μηχανοκίνητου αθλητισμού». Και μάλιστα με βάση στο Banbury του Ηνωμένου Βασιλείου. Υπενθυμίζουμε ότι εκεί βρίσκονται οι εγκαταστάσεις τις Andretti για την Formula e.

Advertisement

Φαίνεται ότι ο Nick Chester (εικονιζόμενος) έχει προσληφθεί ως τεχνικός διευθυντής και ο John McQuillam ως αρχισχεδιαστής. Αυτό προδίδουν οι αλλαγές που έχουν κάνει οι δύο αυτοί μηχανικοί στην περιγραφή απασχόλησης τους στο LinkedIn. Επικεφαλής αεροδυναμικής έχει οριστεί ήδη ο Jon Tomlison.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι τόσο ο Chester όσο και ο Tomlison έχουν εργαστεί στο παρελθόν για την Renault. Ίσως αυτή είναι μία ακόμη ένδειξη για το ότι οι PU που θα φέρουν το σήμα της Cadillac θα παρέχονται από την γαλλική εταιρία. Μένει να φανεί εάν θα δοθεί τελικά και το πράσινο φως από τις υπόλοιπες ομάδες του grid.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Lewis Hamilton: Δεν με άκουσαν!
Ferrari: Ξεκίνησε το ξήλωμα;
F1: Πατρίκιοι και πληβείοι