Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Alpine: Παραιτήσεις με το καλημέρα!

Ελλάδα 0:07
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Alpine: Παραιτήσεις με το καλημέρα!

FORMULA 1

Alpine: Παραιτήσεις με το καλημέρα!

FORMULA 1

Άρχισαν τα όργανα στην Alpine έπειτα από την τραγική εμφάνιση στο Μπαχρέιν, με τον τεχνικό διευθυντή και τον επικεφαλής αεροδυναμικού σχεδιασμού να υποβάλλουν τις παραιτήσεις τους.

Advertisement
Advertisement

Τα γαλλικά αυτοκίνητα ήταν τα πιο αργά στο grid από την αρχή του τριημέρου. Την Παρασκευή οι Οκόν και Γκασλί πήραν κατάταξη στις θέσεις 19 και 20 αντίστοιχα.

Ο Γκασλί προσπάθησε να εμψυχώσει τους ανθρώπους της ομάδας του μετά το τέλος του Q1 εχθές. Ωστόσο η κατάσταση δεν βελτιώθηκε σήμερα. Στον αγώνα οι δύο A524 πέρασαν πιο απαρατήρητες και από ότι θα περνούσαν δύο κόκκοι άμμου στη Σαχάρα. Τερμάτισαν τελικά στις θέσεις 17 και 18, εκμεταλλευόμενες τα προβλήματα των Μπότας και Σάρτζεντ.

Το γαλλικό μονοθέσιο είχε δείξει ήδη από την προηγούμενη εβδομάδα ότι υστερούσε σημαντικά όσων κινούνται στο μέσο της κατάταξης. Υπέρβαρο και με έλλειμα ισχύος το φετινό δημιούργημα της Alpine έδειχνε καταδικασμένο σε αποτυχία εξ αρχής.

Advertisement
Advertisement

Έτσι ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας, Ματ Χάρμαν και ο επικεφαλής του τμήματος αεροδυναμικής Ντιρκ ντε Μπερ υπέβαλλαν τις παραιτήσεις τους στον επικεφαλής, Μπρούνο Φαμίν. Η ομάδα αρνήθηκε να σχολιάσει επί του θέματος.

Σύμφωνα με έγκυρες πηγές οι παραιτήσεις των δύο στελεχών κατατέθηκαν εντός αυτής της εβδομάδας, πριν από τον σημερινό αγώνα. Δεν είναι γνωστό ακόμη το εάν έχουν γίνει δεκτές από την διοίκηση.