Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ford Mustang Mach-E GT…κοντράρει Chevy Corvette C8 (+video)

Ελλάδα 19:39
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ford Mustang Mach-E GT…κοντράρει Chevy Corvette C8 (+video)

ΝΕΑ

Ford Mustang Mach-E GT…κοντράρει Chevy Corvette C8 (+video)

ΝΕΑ

Στην Αμερική για λίγο πάνω από τα 62.000 ευρώ (70.000 δολάρια) υπάρχουν πολλές επιλογές αυτοκινήτων να αγοράσετε. Αν όμως θέλετε κάτι γρήγορο μπορείτε να πάρετε μία Chevy Corvette C8, (την καινούργια με τον κινητήρα στο κέντρο) ή ένα πρακτικό, τετράθυρο ηλεκτρικό SUV με το όνομα Mustang Mach-E.

Advertisement
Advertisement

Μπορεί η Mustang Mach-E GT να κερδίσει την Chevy Corvette C8 σε μία μεταξύ τους κόντρα στην ευθεία;

Δύσκολη επιλογή; Ναι με πολλές παραμέτρους και πάνω από όλα τι ζητάτε. Στις ΗΠΑ όμως τα πράγματα είναι απλά και οι… διαφορές λύνονται στην ευθεία.

Το Edmunds.com είναι ένας ιστότοπος οχημάτων με σκοπό να διευκολύνει την αγορά αυτοκινήτου. Η ομάδα εμπειρογνωμόνων της δοκιμάζει τα τελευταία μοντέλα και φορτηγά (είναι στις ΗΠΑ ας μην ξεχνάμε) με ολοκληρωμένες κριτικές, οδηγούς πρώτης εντύπωσης και συμβουλές για την αγορά, την πώληση, τη χρηματοδότηση και την ασφάλεια αυτοκινήτων. To «Edmunds» έχει πάντα μια σύγκριση που θα μπορούσε να σας βοηθήσει να αποφασίσετε. Όπως εδώ που «κοντράρονται» η έκδοση GT Performance της ηλεκτροκίνητης Ford Mustang με την κορυφαία εξοπλισμένη έκδοση της Corvette.

Advertisement
Advertisement

Η συγκεκριμένη Corvette μπορεί να είναι πιο ακριβή ανάμεσα στα δύο, αλλά έχουν την ίδια απόδοση και μπορείτε να αγοράσετε μία C8 με λίγο εξοπλισμό στα 70.000 δολάρια.

Η Mustang Mach-E GT Performance, έχει δύο ηλεκτροκινητήρες. Το σύστημα μετάδοσης κίνησης αποστέλλει 480 ίππους και 860 Nm… στιγμιαίας ροπής, και στους τέσσερις τροχούς μέσω ενός συστήματος μετάδοσης κίνησης μίας ταχύτητας. Από την άλλη πλευρά, η Corvette C8 παράγει περισσότερη ισχύ από τον V8 κινητήρα των 6,2 λίτρων (495 ίππους), αλλά λίγο χαμηλότερη από τη ροπή στα 637 Nm. Στέλνοντας στους πίσω τροχούς μέσω ενός αυτόματου κιβωτίου 8 ταχυτήτων.

Advertisement

Ωστόσο, υπάρχει μία παράμετρος αρκετά σημαντική. Ως ηλεκτρικό SUV, το Mach-E GT Performance ζυγίζει 2.227 κιλά, το οποίο είναι βαρύτερο από το κουπέ των 1.655 κιλών. Αυτή η διαφορά μετράει, ειδικά σε μία κόντρα.

Advertisement

Ποιο αυτοκίνητο πιστεύετε ότι κέρδισε σε αυτόν τον… αγώνα;  Το video μας λύνει τις απορίες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Video: Νέα Ford Mustang Mach-E RWD 294 PS
Στη Laguna Seca με την C8 Corvette (VIDEO)
RAM TRX Hellcat «κονταροχτυπιέται» με Corvette C8 (video)

Advertisement