Live Κίνηση
Περισσότερα
FORD 2022

Ford Mustang Mach-E GT: Eκρηκτικές επιδόσεις, premium πολυτέλεια

Ελλάδα 10:17
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ford Mustang Mach-E GT: Eκρηκτικές επιδόσεις, premium πολυτέλεια

FORD 2022

Ford Mustang Mach-E GT: Eκρηκτικές επιδόσεις, premium πολυτέλεια

FORD 2022

Η κορυφαία έκδοση της ηλεκτρικής Mustang Mach-E GT συνδυάζει τον σπορ χαρακτήρα και τις απίστευτες επιδόσεις των 487 ίππων με ένα χαρακτήρα πολυτέλειας και σύγχρονης ψηφιακής τεχνολογίας.

Advertisement
Advertisement

Το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο της Ford στην Ευρώπη δεν είναι μόνο το πιο δυνατό και το πιο γρήγορο στην ιστορία της. Είναι και ένα αυτοκίνητο που συνδυάζει μοναδικά την μεγάλη παράδοση της εταιρίας στα σπορ μοντέλα με ό,τι πιο σύγχρονο και καινοτόμο υπάρχει σε τεχνολογίες ασφάλειας και ψηφιακής διασύνδεσης.

Η νέα Mustang Mach-E GT διαφοροποιείται από τις υπόλοιπες εκδόσεις της γκάμας, θέλοντας να αναδείξει με τον πιο εμφατικό τρόπο ότι πρόκειται για ένα καθαρόαιμο σπορ αυτοκίνητο με μοναδικές επιδόσεις και στόχο την απόλυτη ικανοποίηση του οδηγού.

Advertisement
Advertisement

Οι 487 ίπποι από τους δύο ηλεκτροκινητήρες εξασφαλίζουν συγκλονιστικές επιδόσεις, με το 0-100 χλμ/ώρα να επιτυγχάνεται σε μόλις 3,7 δευτερόλεπτα και τις ρεπρίζ να είναι καθηλωτικές, χάρη στα 860 Nm ροπής από τους δύο ηλεκτροκινητήρες και την εκρηκτική τους απόδοση ακόμα και από μηδενική ταχύτητα.

Εκτός όμως από το κορυφαίο ηλεκτρικό υπόβαθρό της, η Μustang Mach-E GT έχει εφοδιαστεί με όλα τα σύγχρονα στοιχεία άνεσης και πολυτέλειας που περιμένει κανείς από ένα αυτοκίνητο με ξεκάθαρα premium χαρακτηριστικά.

Advertisement

Το σαλόνι είναι ιδιαίτερα άνετο και ευρύχωρο, χάρη στο μεγάλο μεταξόνιο των 2.984 χιλιοστών και το επίπεδο δάπεδο λόγω της ενσωμάτωσης της μπαταρίας σε ειδικό χώρο κάτω από τους επιβάτες.

Μεγάλος και απόλυτα κανονικός σε σχήμα ώστε να είναι και ιδιαίτερα αξιοποιήσιμος είναι και ο χώρος των αποσκευών που μπορεί να φθάσει έως και τα 1.420 λίτρα με τα πίσω καθίσματα αναδιπλωμένα.

Advertisement

Το εσωτερικό της Mustang Mach-E GT χαρακτηρίζεται από την μοντέρνα σχεδίαση του ταμπλό, την εξαιρετική ποιότητα των υλικών που χρησιμοποιούνται και τις έξυπνες πρακτικές λύσεις για την εξυπηρέτηση των επιβατών στην καθημερινότητά τους.

Advertisement

Ο σπορ χαρακτήρας τονίζεται από τα ειδικά μπάκετ καθίσματα της Ford Performance που προσδίδουν έναν αγωνιστικό αέρα στο σαλόνι, προσφέροντας εξαιρετική πλευρική στήριξη στην γρήγορη οδήγηση. Έχουν επένδυση από διάτρητο σουέντ δέρμα το οποίο προσδίδει μία ξεκάθαρη αίσθηση πολυτέλειας σε όλο το σαλόνι.

Από τα στοιχεία που κερδίζουν τις εντυπώσεις στο σαλόνι της Mustang Mach-E GT είναι η μεγάλη οθόνη του συστήματος πολυμέσων των 15,5 σε Full High Definition ανάλυση η οποία διαθέτει το νέο εξελιγμένο SYNC 4 σύστημα infotainment αλλά και το εξαιρετικό ηχοσύστημα της B&O με δέκα ηχεία και μία ηχομπάρα στο επάνω μέρος του ταμπλό για μοναδική εμπειρία ακρόασης.

Η Mustang Mach-E GT περιλαμβάνει επίσης στάνταρ προηγμένες τεχνολογίες υποστήριξης της οδήγησης, μεταξύ των οποίων τα Intelligent Adaptive Cruise Control με Stop & Go και Lane Centring, Lane-Keeping System με Blind Spot Assist, Active Park Assist 2.0 και Pre‑Collision Assist με Auto Emergency Braking.

Τέλος, ο εξοπλισμός της νέας Mustang Mach-E GT διαθέτει όλα όσα βρίσκονται στο ήδη πλούσιο πακέτο της Mustang AWD, και επιπλέον εφοδιάζεται -μεταξύ άλλων- με ειδικό Body Kit, ενισχυμένα φρένα της Brembo, ανάρτηση Μagneride, ζάντες 20 ιντσών με ελαστικά 245/45R20, οροφή βαμμένη σε μαύρο χρώμα, καλύμματα μαρσπιέ στις πόρτες εμπρός, με το λογότυπο GT, σήμα “GT” στην πόρτα του χώρου αποσκευών, αυτόματη ηλεκτρικά ανοιγόμενη πόρτα στο πορτ-μπαγκάζ, κάμερα στάθμευσης 360 μοιρών και αναγνώριση σημάτων κυκλοφορίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Ford Mustang Mach-E: Πληθώρα εκδόσεων και πλούσιος εξοπλισμός
Ford Mustang Mach-E GT: Η fun to drive πλευρά της ηλεκτροκίνησης
O Vaughn Gittin Jr. με τη Ford Mustang Mach-E 1400 driftάρει στα Φερόε (+video)