Live Κίνηση
Περισσότερα
Fleet Cars

Έρχεται το νέο Renault Kangoo

Ελλάδα 2:12
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Έρχεται το νέο Renault Kangoo

Fleet Cars

Έρχεται το νέο Renault Kangoo

Fleet Cars

Θα διακρίνεται για το hi-tech εσωτερικό, τις μεγάλες δυνατότητες μεταφοράς φορτίου και τους φιλικούς προς το περιβάλλον κινητήρες του.

Advertisement
Advertisement

Ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα μοντέλα στην αγορά των ελαφρών επαγγελματικών είναι το Renault Kangoo, το οποίο για πολλά χρόνια συνέβαλε τα μέγιστα ώστε η γαλλική εταιρεία να βρίσκεται στην 1η θέση των πωλήσεων, στη συγκεκριμένη κατηγορία.

Πλέον, ήρθε η ώρα να καταφτάσει η 3η γενιά του Kangoo, με τη Renault να προλειαίνει το έδαφος μέσω της δημοσίευσης κάποιων βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης -τα “κατέβασε λίγες ώρες μετά. Σε αυτά η εταιρεία από το Παρίσι ανέτρεχε στο πλούσιο παρελθόν του μοντέλου, ενώ γνωστοποιούσε πως το “saga” θα συνεχιστεί «πολύ σύντομα» – χωρίς να “κυκλώνει” κάποια ημερομηνία.

Η δεύτερη γενιά το Kangoo είχε παρουσιαστεί το 2007 και ανανεώθηκε το 2013, γεγονός που καθιστά το μοντέλο… ολίγον απαρχαιωμένο. Την ίδια ώρα, οι μάρκες του ομίλου PSA, Citroen και Peugeot ανανέωσαν τα επαγγελματικά τους μοντέλα, Berlingo και Partner το 2018.

Advertisement
Advertisement

Η Renault θα προσδώσει νέο, πιο μοντέρνο λουκ στο μοντέλο ενδυναμώνοντας τη σιλουέτα του. Παράλληλα, έμφαση έχει δοθεί στις δυνατότητες μεταφοράς μεγάλων φορτίων, ενώ, όπως αναφέρεται, η πρόσβαση στον χώρο φόρτωσης θα γίνεται από την πλαϊνή θύρα (σ.σ. δεν θα υπάρχει μεσαία κολώνα).

Σημειώνεται πως το νέο Kangoo θα διακρίνεται για το hightech εσωτερικό, με προηγμένες τεχνολογίες συνδεσιμότητας, ενώ θα διατίθεται τόσο σε αμιγώς ηλεκτρική έκδοση, όσο και με τον -γνωστό πλέον- υβριδικό κινητήρα ETech.

Διαβάστε επίσης:

Το νέο Renault Scenic στην ελληνική αγορά (+τιμή)

Η Renault ετοιμάζει ηλεκτρικό που θα κοστίζει λιγότερο από 20.000 ευρώ

Renault: Η Formula 1 μας μαθαίνει οικονομία στο Clio