Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Απόδραση στο Πήλιο με την Flexcar (+video)

Ελλάδα 5:19
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Απόδραση στο Πήλιο με την Flexcar (+video)

ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Απόδραση στο Πήλιο με την Flexcar (+video)

ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Η ευτυχία είναι μία απόφαση. Αφήνεις τον καναπέ και το Netflix, μπαίνεις στην ιστοσελίδα της Flexcar και εύκολα και απλά μπορείς να βρίσκεσαι το επόμενο Σαββατοκύριακο στο μαγικό Πήλιο μέσα στο δικό σου αυτοκίνητο. Εσύ ακόμα ψάχνεις ποια σειρά θα δεις απόψε;

Advertisement
Advertisement

Το πιο βολικό πράγμα στην ζωή είναι οι δικαιολογίες και οι αναβολές. Και το πιο δύσκολο είναι η απόφαση να πας κόντρα στους συμβιβασμούς και στην αντίληψη ότι η ευτυχία είναι κάτι που μπορεί να περιμένει.

Σκέψου κάτι απλό: για κάθε λεπτό που αναβάλεις, που σκέφτεσαι, που διστάζεις, χάνεις εξήντα δευτερόλεπτα ευτυχίας. Και για κάθε Σαββατοκύριακο που περνάς χωρίς τις εκδρομές και τις όμορφες ιστορίες που θα έχεις να διηγηθείς, αφήνεις πίσω σου ένα πολύτιμο κομμάτι του εαυτού σου που ποτέ δεν θα γνωρίσεις.

Το λέμε και πάλι: η ευτυχία είναι μία απόφαση. Απλά χρειάζεται να βρεις τα κατάλληλα εργαλεία. Και εδώ έρχεται η Flexcar να σου δώσει τις απαντήσεις. Και να σου προσφέρει την ευκαιρία να αποκτήσεις το δικό σου αυτοκίνητο άμεσα, με ελάχιστες διαδικασίες και μία πλήρη ευελιξία κινήσεων.

Advertisement
Advertisement

Η Flexcar είναι μία πολύ ιδιαίτερη περίπτωση εταιρίας, όχι μόνο για τα στενά ελληνικά δεδομένα αλλά και για τα ευρωπαϊκά. Μία νέα ιδέα που αλλάζει τα πάντα στη χρόνια μίσθωση, το λεγόμενο leasing, με νέες αντιλήψεις, χωρίς τις κλασικές δεσμεύσεις και με καινοτόμες παροχές.

Η επαφή μας μαζί της έγινε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Δύο αυτοκίνητα στην διάθεσή μας μέσα από τα οποία θα αποκτούσαμε την μοναδική εμπειρία εξυπηρέτησης και υπηρεσιών που προσφέρει η Flexcar σε κάθε πελάτη της.

Advertisement

Η παραλαβή ενός Ford Kuga και ενός Opel Mokka έγινε με συνοπτικές διαδικασίες από το ιδιαίτερα ευγενικό προσωπικό της εταιρίας. Αυτοκίνητα προσεγμένα στην εντέλεια, καινούργια και με πλούσιο εξοπλισμό, και έτοιμα για μία δίχως έγνοιες εξόρμηση στο μαγευτικό υπερθέαμα που είναι το Πήλιο κάθε εποχή, αλλά κυρίως τώρα, το φθινόπωρο.

Advertisement

Από την πρώτη κιόλας επαφή με τις υπηρεσίες της Flexcar νιώθεις ότι κάτι πολύ καινοτόμο και φρέσκο τρέχει εδώ. Από τη μια ή ταχύτατη και εξατομικευμένη εξυπηρέτηση του πελάτη, με άμεσες απαντήσεις και λύσεις σε ότι απορία ανακύψει.

Και από την άλλη η απόκτηση του αυτοκινήτου με συνοπτικές διαδικασίες, χωρίς καν προκαταβολή, με μόλις δύο μηνιαία μισθώματα Flex Deposit ως έναρξη συνεργασίας, τα οποία επιστρέφονται μετά την πάροδο 36 μηνών ή ως έκπτωση στην αγορά του αυτοκινήτου.

Advertisement

Ένα ακόμα βασικό στοιχείο, ιδίως στις μέρες μας που οι καθυστερήσεις στις παραδόσεις νέων μοντέλων κρατούν μήνες, είναι ότι παραλαμβάνεις το δικό σου αυτοκίνητο μέσα σε λίγες μέρες. Και έχεις να επιλέξεις από μία μεγάλη γκάμα σύγχρονων μοντέλων, από μικρά αυτοκίνητα πόλης μέχρι premium SUV, ακόμα και νέας γενιάς αμιγώς ηλεκτρικά.

Αυτή η αίσθηση ξεγνοιασιάς που χαρακτηρίζει κάθε πτυχή της λειτουργίας της Flexcar, παίρνει σάρκα και οστά όταν βρεθείς πίσω από το τιμόνι και αρχίζεις να ανηφορίζεις από τον Βόλο προς την Πορταριά. Εκεί εκτιμάς και μία ακόμα πρωτοποριακή υπηρεσία της Flexcar: Την δυνατότητα να αλλάξεις αυτοκίνητο όποτε το επιθυμείς.

Μπαίνοντας από το πιο μεγάλο και οικογενειακό Ford Kuga στο πιο ευέλικτο Opel Mokka, αντιλαμβάνεσαι πόσο ανεκτίμητη αξία έχει αυτή η παροχή. Με το πανέμορφο compact SUV της Opel κινηθήκαμε με ευελιξία στις αμέτρητες στροφές του βουνού και βρήκαμε να παρκάρουμε εύκολα στην πάντα μποτιλιαρισμένη Μακρινίτσα.

Ενώ όταν χρειάστηκε να χωρέσει όλη η παρέα και τα σακίδια του περιπάτου προς το Χιονοδρομικό, το Ford Kuga ήταν η αυτονόητη επιλογή. Η δυνατότητα που σου δίνει η Flexcar να αλλάζεις όχημα όποτε το επιθυμείς είναι κάτι που ξεφεύγει από το παραδοσιακό και ανελαστικό leasing.

Και ταιριάζει απόλυτα στους σύγχρονους ρυθμούς της ζωής, που οι ανάγκες μεταβάλλονται ταχύτατα και το lifestyle του κάθε ιδιοκτήτη δεν μπορεί να περιορίζεται από κλειστά συμβόλαια.

Περιδιαβαίνοντας με τα αυτοκίνητα της Flexcar τους δρόμους και τα χωριά του Πηλίου, νιώθεις ότι βρίσκεσαι σε έναν αυτόνομο γαλαξία μέσα στο ελληνικό στερέωμα.

Τα πάντα πάνω σε αυτό το βουνό λειτουργούν διαφορετικά, ενώνοντας ιδανικά όλες τις τελίτσες του ελληνικού τόπου, από το Αιγαίο έως τις ψηλές κορυφές, και από την πέτρα των πανέμορφων χωριών του έως τα ασύγκριτα δάση και την ελίτ των εγχώριων οικοσυστημάτων.

Ο χώρος πάνω στο Πήλιο χάνει τις τρεις διαστάσεις του, ο χρόνος διαστέλλεται, τα μόλις 34 χιλιόμετρα από την Πορταριά μέχρι την Τσαγκαράδα για παράδειγμα μπορούν να κρατήσουν λίγες ώρες, κάποιες μέρες ή και για μια ζωή για όσους μαγεύτηκαν από το βουνό και μένουν για πάντα κοντά του.

Πρόκειται για τον απόλυτο πεντάστερο four seasons προορισμό. Το Πήλιο του καλοκαιριού με τις παραλίες που κόβουν την ανάσα (κυριολεκτικά κάποιες φορές από τα… παγωμένα νερά). Το χιονισμένο Πήλιο του χειμώνα, άλλοτε άγριο και άλλοτε αθόρυβα καταλαγιασμένο, να σε κρατά σε διαρκή εγρήγορση. Την οργιαστική άνοιξη των χρωμάτων και της εκρηκτικής αναγέννησης της πηλιορείτικης φύσης.

Όμως, τούτη την εποχή, το φθινόπωρο, το Πήλιο φοράει τα κυριακάτικά του. Μπαίνεις σε μια χώρα των θαυμάτων όπου κάθε στροφή -και είναι ατελείωτες!- σου αποκαλύπτει μια μυστική οδό προς μια υψηλή αισθητική απόλαυση.

Αλλά και μία γευστική απόλαυση, καθώς αυτός ο τόπος παραμένει πάντα η κορύφωση της ευζωίας και της σύνδεσης του ανθρώπου με τους καρπούς της γης του.

Με την Flexcar έχεις ανοιχτό το πεδίο να ζήσεις και εσύ την σαγηνευτική αύρα του Πηλίου μέσα από το δικό σου αυτοκίνητο. Χωρίς δεσμεύσεις, με ανοιχτό συμβόλαιο, με όλα τα έξοδα καλυμμένα (την πλήρη μικτή ασφάλεια, τα τέλη κυκλοφορίας, το service, την αλλαγή ελαστικών) και με ένα σταθερό ποσό κάθε μήνα, μπορείς να βρεθείς στο τιμόνι της δικής σου προσωπικής ευδαιμονίας.

Αφήνοντας πίσω το Πήλιο και παίρνοντας τον δρόμο της επιστροφής, συνειδητοποιούμε την τεράστια ανατροπή που φέρνει η Flexcar στην παραδοσιακή -και μάλλον ξεπερασμένη πλέον- έννοια του παραδοσιακού leasing.

Απλά, εύκολα, χωρίς αστερίσκους και κρυφές χρεώσεις μπορείς να μπεις από την μια στιγμή στην άλλη στην θέση του οδηγού των ονείρων σου. Χωρίς δεσμεύσεις, με απόλυτη ευελιξία στις αποφάσεις σου, και με μία εταιρία πάντα δίπλα να σου δίνει λύσεις και νέες ιδέες.

Οι επιλογές είναι όλες μπροστά σου. Μπορείς να διαλέξεις όποιο νέο μοντέλο επιθυμείς οποιασδήποτε σύγχρονης τεχνολογίας. Μπορείς να το οδηγήσεις σχεδόν άμεσα, χωρίς πολλές διαδικασίες, εύκολα και γρήγορα.

Μπορείς να το επιστρέψεις όποτε δεν το χρειάζεσαι. Μπορείς να το αλλάξεις, μπορείς να το αγοράσεις ανά πάσα στιγμή σε ανταγωνιστική τιμή. Έχεις ακόμα και την δυνατότητα για αυτοκίνητο αντικατάστασης, αξία ανεκτίμητη, πολύ περισσότερο αν είσαι επαγγελματίας.

Οι δυνατότητες ευελιξίας και αναπροσαρμογών είναι σχεδόν απεριόριστες. Το μόνο που χρειάζεται είναι να δώσεις τέλος στις αναβολές και τις δικαιολογίες. Η απόκτηση ενός νέου αυτοκινήτου, του δικού σου αυτοκινήτου, δεν ήταν ποτέ πιο εύκολη στο να πραγματοποιηθεί.

Η μαγεία του ταξιδιού, οι όμορφες ιστορίες και τα σχέδια μιας νέας ζωής, η απόλαυση της οδήγησης χωρίς έγνοιες, όλα αυτά και πολλά ακόμα μπορούν πλέον να γίνουν πραγματικότητα μέσα σε λίγες ώρες. Το μόνο που χρειάζεται είναι να αντιληφθείς ότι η ευτυχία είναι απλά μία απόφαση. Και ένα κλικ στην Flexcar.

Εκεί πάνω, αργά τη νύχτα μέσα στο δάσος, με την βροχή πάνω στα πεσμένα φύλλα να ψιθυρίζει το νανούρισμα του Πηλίου και τις μυρωδιές από τους αναμμένους φούρνους να σου παίρνουν τα μυαλά, ξέρεις πια ότι μια ζωή είναι κάτι παραπάνω από αρκετή. Αρκεί να την ζήσεις όπως πρέπει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Mobility 2022: FlexCar
Το Ford Kuga PHEV συνδυάζει επιδόσεις και οικονομία
Opel Mokka με νέες εκδόσεις και άμεση παράδοση