Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Η Mototrend συμμετέχει στην Urban Mobility 2022

Ελλάδα 12:15
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Mototrend συμμετέχει στην Urban Mobility 2022

NEWSMOTO

Η Mototrend συμμετέχει στην Urban Mobility 2022

NEWSMOTO

To ερχόμενο Σαββατοκύριακο (28-29/5) η Mototrend θα σας δώσει τη δυνατότητα να δείτε από κοντά αλλά και να οδηγήσετε πολλά από τα μοντέλα των εταιρειών που αντιπροσωπεύει στη χώρα μας, κοινώς των Kymco, Voge και Yadea.

Advertisement
Advertisement

Η Urban Mobility 2022 θα πραγματοποιηθεί στον εξωτερικό χώρο του σταδίου Σοφία Μπεφόν στη Μαρίνα Φλοίσβου (Π. Φάληρο) και απευθύνεται κυρίως σε νέους αναβάτες, η συντριπτική πλειοψηφία των οποίων προέρχεται από τον χώρο του αυτοκινήτου. Οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για τις νέες προτάσεις της Mototrend στον τομέα των ηλεκτροκίνητων και βενζινοκίνητων μοντέλων έως 125cc, καθώς και να τα δοκιμάσουν σε μία ειδικά διαμορφωμένη πίστα. Τα μοντέλα που θα εκτεθούν είναι όλα όσα μπορεί να οδηγήσει κάποιος με δίπλωμα τόσο μοτοσυκλέτας όσο και αυτοκινήτου

Η παρουσία της Mototrend στην έκθεση αναμένεται να είναι κυριαρχική, παρουσιάζοντας όλα τα βενζινοκίνητα scooter με κινητήρα 125cc της Kymco, τα ηλεκτροκίνητα scooter και πατίνια (Kick) της Yadea και την 100% ηλεκτρική μοτοσυκλέτα της Voge. Πιο συγκεκριμένα, οι επισκέπτες θα δουν από κοντά (και αν θέλουν θα μπορούν να οδηγήσουν) τα εξής μοντέλα:

Kymco: Agility Carry, Agility 16+, Agility S, People S

Advertisement
Advertisement

Yadea: G5S, Y1S, C1S, KS5, KS5 PRO

Advertisement

Advertisement

Voge: ER10 

Οι ώρες λειτουργίας της έκθεσης είναι από τις 10 το πρωί έως τις 9 το βράδυ για κάθε ημέρα και η είσοδος είναι δωρεάν για όλους! Σας περιμένουμε να γνωριστούμε στο περίπτερό μας και να σας παρουσιάσουμε αναλυτικά όποιο ή όποια μοντέλα σας ενδιαφέρουν, καθώς και τους τρόπους που εύκολα μπορείτε να τα αποκτήσετε. Η λύση στο κυκλοφοριακό είναι πλέον κοντά σας περισσότερο από αυτό που φανταζόσαστε! 

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 
Urban Mobility στις 28-29 Μαΐου 2022
Distinguished Gentleman’s Ride Athens 2022
Συλλεκτική συνεργασία μεταξύ Bvlgari και Ducati