Live Κίνηση
Περισσότερα
Mobility

Lancia: Τρία νέα μοντέλα με παλιά ονόματα

Ελλάδα 12:11
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Lancia: Τρία νέα μοντέλα με παλιά ονόματα

Mobility

Lancia: Τρία νέα μοντέλα με παλιά ονόματα

Mobility

Τα μοντέλα που περιμένουμε από τη Lancia, η οποία κάτω από την ομπρέλα του Ομίλου Stellantis θα επιχειρήσει «επανεκκίνηση», θα έχουν πολλούς νεοτερισμούς

Advertisement
Advertisement

Τα νέα μοντέλα της Lancia, η Ypsilon,η Aurelia και η Delta, θα είναι ηλεκτρικά και για να το δείχνουν από μακριά, θα διαθέτουν φωτιζόμενες μάσκες.

Εκτός των άλλων, περιμένουμε με αγωνία να δούμε και τα εσωτερικά τους, μια και εκεί οι πληροφορίες κάνουν λόγο για ρετρό εικόνα που θα έχει στοιχεία από το ένδοξο παρελθόν της Ιταλικής μάρκας που ανέκαθεν ήταν ανάμεσα στις χαρακτηριζόμενες ως premium. Η Stellantis όπως ξέρουμε μέχρι τώρα, θα επενδύσει σε ένα δεκαετές σχέδιο ανάκαμψης για τη Lancia, από το οποίο προβλέπεται η παρουσίαση ενός νέου μοντέλου κάθε δύο χρόνια.

Advertisement
Advertisement

Η αρχή θα γίνει το 2024 με τη νέα Ypsilon που όπως και όλα τα υπόλοιπα, θα είναι ηλεκτρική, αν και στην αρχή της διάθεσής της και μέχρι το 2028, θα πρέπει να περιμένουμε να δούμε και υβριδικές εκδόσεις της. Ο Luca Napolitano, Διευθύνων Σύμβουλος της Lancia, δήλωσε σχετικά πως «το μέλλον της Lancia είναι ήδη εδώ και μέχρι το τέλος του 2022 θα έχουμε μια πρώτη γεύση από τη νέα πορεία, βάσει της οποίας θα γίνουμε μια αξιόπιστη premium μάρκα».

Το 2026 θα έχουμε το πρώτο crossover από την Ιταλική εταιρεία, το οποίο θα αναβιώνει ένα ακόμα ιστορικό όνομα, εκείνο της Aurelia. Για την αναγέννηση της Delta, οι φίλοι της μάρκας –αλλά και της αυτοκίνησης γενικότερα- θα πρέπει να περιμένουν έως το 2028. Στα πλάνα της Stellantis περιλαμβάνεται και η δημιουργία 100 νέων αντιπροσωπειών σε 60 πόλεις της Ευρώπης.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Όλα όσα γνωρίζουμε για το μέλλον της Lancia
Lancia Delta: Η τελευταία των πρωταθλητών (+video)
Το Lancia Ypsilon και σε ηλεκτρικό πατίνι (+video)

Advertisement

 

 

 

Advertisement