Live Κίνηση
Περισσότερα
Mobility

Την χρέωσαν αλλαγή λαδιών στο ηλεκτρικό αυτοκίνητο της

Ελλάδα 11:48
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Την χρέωσαν αλλαγή λαδιών στο ηλεκτρικό αυτοκίνητο της

Mobility

Την χρέωσαν αλλαγή λαδιών στο ηλεκτρικό αυτοκίνητο της

Mobility

Εξονυχιστικά πρέπει να ελέγχουμε τις εργασίες και τα ανταλλακτικά που μας χρεώνουν στα συνεργεία αυτοκινήτων, γιατί μπορεί να πληρώσουμε ακόμα και τα χαρτομάντιλα για τον ιδρώτα του μηχανικού…

Advertisement
Advertisement

Μπορεί ο περισσότερος κόσμος να μην το γνωρίζει, όμως τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα, ανάμεσα στα αρκετά πλεονεκτήματα που έχουν (και μαζί κάμποσα μειονεκτήματα…) είναι και το ότι δεν έχουν μεγάλες απαιτήσεις σε έξοδα συντήρησης.

Η κατασκευή τους είναι πολύ πιο απλή, και χάρη στους ηλεκτροκινητήρες έχουν πολύ λιγότερα μηχανικά μέρη τα οποία χρειάζονται σέρβις.

Όμως βρισκόμαστε στο μεταβατικό στάδιο της καθιέρωσης των ηλεκτρικών. Και δεν λείπουν και κάποια φαινόμενα αστοχιών από την πλευρά των συνεργείων. Όπως για παράδειγμα στην περίπτωση μιας Mercedes EQA στην οποία η ιδιοκτήτρια είδε ότι μετά από επίσκεψη σε συνεργείο της είχαν χρεώσει μεταξύ άλλων και αλλαγή λαδιών!

Advertisement
Advertisement

Η ιδιοκτήτρια της EQA λοιπόν, στην Μελβούρνη, είδε έκπληκτη ότι την είχαν χρεώσει περίπου 450 ευρώ για αλλαγή λαδιών και φίλτρου, ανάμεσα στις υπόλοιπες εργασίες ρουτίνας. Το θέμα πήρε διαστάσεις καθώς η οδηγός της Mercedes δημοσίευσε το πάθημά της στα social media.

Πάντως από την πλευρά του συνεργείου υποστήριξαν ότι πρόκειται για ένα απλό λάθος κάποιου εργαζόμενου που μπέρδεψε τους κωδικούς στο σύστημα. Και μάλιστα προσφέρθηκε να επιστρέψει τα χρήματα στον ιδιοκτήτη μαζί με την σωστή αυτή τη φορά απόδειξη.

Προσοχή λοιπόν στις χρεώσεις…

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Απίστευτο: Έρχεται φόρος… βενζίνης στα ηλεκτρικά;
Πόσο ασφαλή είναι τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα;
Πως θα κερδίσει (χρήματα) η Toyota από τα ηλεκτρικά της