Live Κίνηση
Περισσότερα
Mobility

Χειμερινές δοκιμές για τη Mercedes-Benz EQS SUV

Ελλάδα 1:06
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Χειμερινές δοκιμές για τη Mercedes-Benz EQS SUV

Mobility

Χειμερινές δοκιμές για τη Mercedes-Benz EQS SUV

Mobility

Οι πιο πρόσφατες «κατασκοπευτικές» φωτογραφίες, δείχνουν το νέο ηλεκτρικό SUV της οικογένειας EQ της Mercedes-Benz να δοκιμάζεται σε ιδιαίτερα χαμηλές θερμοκρασίες.

Advertisement
Advertisement

Το νέο ηλεκτρικό SUV που «σχετίζεται» με τη sedan EQS, έχει προχωρήσει για τα καλά τις δοκιμές του και προωθείται για παρουσίαση μέχρι το τέλος του 2022.

Το βαρύ καμουφλάζ δεν μας επιτρέπει να έχουμε ξεκάθαρη εικόνα για τη σχεδιαστική φιλοσοφία αν και λίγο- πολύ, ξέρουμε τι να περιμένουμε από το μεγαλύτερο των ηλεκτρικών SUV της Mercedes-Benz. Στις «κατασκοπευτικές» εικόνες, φαίνεται η διάθεση των ιθυνόντων της εταιρείας να «κρύψουν» καλά τη διαμόρφωση της πόρτας του χώρου των αποσκευών και γι’ αυτό βλέπουμε πιο έντονο καμουφλάζ εκεί. Με δεδομένη τη μικρή για SUV απόσταση από το έδαφος, η εικόνα του πίσω μέρους αλλά και της πρόσβασης στο χώρο φόρτωσης, θα πρέπει να έχει αρκετά «ψαγμένο» σχήμα για να ταιριάζει στο υπόλοιπο αισθητικό αποτύπωμα του μοντέλου.

Advertisement
Advertisement

Τόσο το EQS sedan όσο και το SUV θα χρησιμοποιούν την πλατφόρμα Electric Vehicle Architecture (EVA) της Mercedes-Benz, η οποία έχει σχεδιαστεί από την αρχή μόνο για ηλεκτρικά μοντέλα. Αυτό σημαίνει περισσότερο χώρο για επιβάτες και αποσκευές, διατηρώντας παράλληλα τις εξωτερικές διαστάσεις σε νορμάλ πλαίσια. Δεν έχουμε ακόμη πληροφορίες σχετικά με την απόδοση των ηλεκτροκινητήρων που θα δίνουν το παρόν στο μοντέλο. Σίγουρα για τις τετρακίνητες εκδόσεις, οι ηλεκτροκινητήρες θα είναι περισσότεροι, ενώ πιθανότατα θα υπάρχουν διαθέσιμες παραλλαγές απόδοσης. Οι φήμες θέλουν την αυτονομία του μοντέλου να είναι πάνω από 600 χιλιόμετρα. Το EQS SUV είναι κομμάτι της «ηλεκτρικής επίθεσης» από τη Στουτγκάρδη βάσει της οποίας περιμένουμε έως το τέλος του 2022 να δούμε 10 νέα ηλεκτρικά μοντέλα από τη Mercedes-Benz.

Δείτε ακόμα:

Advertisement

Κορυφαία αυτονομία για τη νέα Mercedes EQS

Mercedes: Έρχονται 6 νέα ηλεκτρικά μοντέλα 

Advertisement

Έφτασε τις 400.000 μονάδες η παραγωγή της Mercedes-Benz G-Class