Live Κίνηση
Περισσότερα
DEI-BLUE

Τα μέλη της ΔΕΗ blue κινούνται ακόμη πιο οικονομικά!

Ελλάδα 13:11
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Τα μέλη της ΔΕΗ blue κινούνται ακόμη πιο οικονομικά!

DEI-BLUE

Τα μέλη της ΔΕΗ blue κινούνται ακόμη πιο οικονομικά!

DEI-BLUE

Με την έξυπνη εφαρμογή ΔΕΗ blue η ηλεκτροκίνηση μετατρέπεται σε μια πλήρως ψηφιακή και προσωποποιημένη εμπειρία που προσφέρει ελευθερία στις μετακινήσεις. Τα μέλη της ΔΕΗ blue επωφελούνται πλέον και από χαμηλότερες τιμές.

Advertisement
Advertisement

Η ΔΕΗ blue σας προσφέρει τα πάντα και φέρνει την ηλεκτροκίνηση στο κατώφλι σας. Απροβλημάτιστα, χωρίς άγχος, κόστος και χρονοβόρο προγραμματισμό.

Πολύ σημαντικό είναι πως τα μέλη της ΔΕΗ blue-η εγγραφή είναι πολύ εύκολη και δωρεάν- μπορούν να κινηθούν πλέον ακόμα πιο οικονομικά, σε σχέση με τους υπόλοιπους χρήστες, καθώς για αυτά ισχύουν ειδικές, πιο χαμηλές τιμές χρέωσης . Και αυτό γιατί ο σεβασμός και η ανταπόδοση στον πελάτη, αποτελούν θεμελιώδεις αρχές για την ΔΕΗ blue που έχει θέσει πολύ ψηλά τον πήχη.

Advertisement
Advertisement

Μπορείτε λοιπόν να εγγραφείτε δωρεάν στην εφαρμογή της ΔΕΗ blue ως μέλη και φυσικά να επωφεληθείτε από τις χαμηλότερες τιμές φόρτισης. Επιπλέον, θα έχετε πρόσβαση στις μοναδικές δυνατότητες της εφαρμογής που κάνουν το ταξίδι σας συναρπαστικό.

Για τα μέλη ΔΕΗ blue λοιπόν, η τιμή χρέωσης πέφτει στα 0,45 €/kWh από τα 0,50 €/kWh που κοστίζει για τους υπόλοιπους χρήστες και αφορά φορτιστές AC 22-43 kW. Οι προσφορές εννοείται πως δεν σταματούν εκεί, αφού σε φορτιστή DC 50-120 kW τα μέλη ΔΕΗ blue ευνοούνται επίσης καταβάλλοντας μόνο 0,55 €/kWh έναντι 0,60€/kWh  που θα κληθούν να πληρώσουν οι υπόλοιποι χρήστες.

Advertisement

Τέλος, αυτοί που δεν αρέσκονται να περιμένουν πολύ, υπάρχει φυσικά και η δυνατότητα φόρτισης σε ταχυφορτιστές HPDC από 150 kW και πάνω. Σε αυτήν την περίπτωση τα μέλη ΔΕΗ blue επωφελούνται έκπτωσης μιας και θα καταβάλλουν μόνο 0,65 €/kWh, έναντι 0,70 €/kWh των υπόλοιπων χρηστών.

Ταυτόχρονα και προκειμένου να μην ψάχνει κανείς που βρίσκεται ο πιο κοντινός φορτιστής, με την εφαρμογή ΔΕΗ blue στο κινητό σου τον εντοπίζεις, ενώ μπορείς να γίνει και κράτηση -με πολύ μικρό κόστος (0,51 ευρώ για τα 30 λεπτά της δέσμευσης της θύρας φόρτισης)- προκειμένουν να μην υπάρχει καθόλου καθυστέρηση.

Advertisement

Εκτός όμως από την έξυπνη και πολύ αποτελεσματική υπηρεσία κράτησης (booking) της ΔΕΗ blue, υπάρχουν κι άλλες εξυπηρετικές υπηρεσίες που απολαμβάνουν αποκλειστικά τα μέλη ΔΕΗ blue, όπως για παράδειγμα η δυνατότητα αυτή της εύκολης διαχείρισης των πληρωμών μέσω της εφαρμογής.

Έτσι μέσω του ηλεκτρονικού πορτοφολιού πληρώνεις εύκολα το κόστος φόρτισης, ενώ μπορείς ανά πάσα στιγμή να «γεμίσεις» το υπόλοιπο του πορτοφολιού σου για τις επόμενες φορτίσεις και πληρωμές.

Advertisement

Πολύ σημαντική βέβαια είναι και η υπηρεσία καταχώρισης του αυτοκινήτου στην εφαρμογή. Καταχωρώντας το αυτοκίνητο, η εφαρμογή φροντίζει να εντοπίσει τα κατάλληλα σημεία φόρτισης για το συγκεκριμένο τύπο EV και να σε ενημερώνει για την κατάσταση της μπαταρίας του, εφόσον το συνδέσεις στο προφίλ σου.

Προτεραιότητα για την ΔΕΗ blue έχει ξεκάθαρα ο καταναλωτής όπως επίσης και το περιβάλλον. Οι υπηρεσίες της στρέφονται με επίκεντρο αυτόν αλλά και το πως θα κάνει ευκολότερη τη ζωή του η ηλεκτροκίνηση. Η ΔΕΗ blue σκέφτεται για σένα πριν από σένα…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
ΔΕΗ blue: Καινοτόμες υπηρεσίες και νέες παροχές για την ηλεκτροκίνηση στην Ελλάδα
Η ΔΕΗ blue, η ολοκληρωμένη υπηρεσία ηλεκτρoκίνησης της ΔΕΗ, τώρα με ανανεωμένη εφαρμογή
Η ΔΕΗ Blue μηδενίζει το άγχος της φόρτισης