Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η ΔΕΗ blue, η ολοκληρωμένη υπηρεσία ηλεκτρoκίνησης της ΔΕΗ, τώρα με ανανεωμένη εφαρμογή

Ελλάδα 4:16
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η ΔΕΗ blue, η ολοκληρωμένη υπηρεσία ηλεκτρoκίνησης της ΔΕΗ, τώρα με ανανεωμένη εφαρμογή

ΝΕΑ

Η ΔΕΗ blue, η ολοκληρωμένη υπηρεσία ηλεκτρoκίνησης της ΔΕΗ, τώρα με ανανεωμένη εφαρμογή

ΝΕΑ

Πλέον ό,τι χρειάζεστε για το ηλεκτρικό σας αυτοκίνητο μπορείτε να το βρείτε στο smartphone σας μέσω της ανανεωμένης εφαρμογής ΔΕΗ blue.

Advertisement
Advertisement

Η νέα εποχή κινητικότητας έχει «επιβάλλει» στις εταιρείες να αναζητήσουν πρωτοποριακούς τρόπους εξυπηρέτησης του σύγχρονου ανθρώπου προκειμένου να καλύψουν τις ανάγκες που έχουν προκύψει. Η ολιστική ψηφιακή προσέγγιση και η προσωποποιημένη εμπειρία είναι πλέον αναπόσπαστα κομμάτια της καθημερινότητας. Κάτι που αντιλαμβάνονται όλοι και ακολουθούν καθολικά.

ΔΕΗ blue έχει καλωσορίσει τη νέα εποχή εξηλεκτρισμού των αυτοκινήτων με θέρμη κάτι που αποδεικνύεται από το εκτεταμένο δίκτυο φόρτισης που έχει αναπτύξει. Παράλληλα με το σύγχρονο και συνεχώς αναπτυσσόμενο δίκτυο (τα σημεία φόρτισης ξεπερνούν ήδη τα 750) η ΔΕΗ blue προσφέρει νέες υπηρεσίες, σχεδιασμένες γύρω από τις ανάγκες του σύγχρονου ανθρώπου που σας δίνουν τη δυνατότητα να απολαύσετε τα πλεονεκτήματα της ηλεκτροκίνησης. Με την ανανεωμένη εφαρμογή ΔΕΗ blue η ηλεκτροκίνηση μετατρέπεται σε μια πλήρως ψηφιακή και προσωποποιημένη εμπειρία που προσφέρει ανεξαρτησία και ελευθερία στις μετακινήσεις.

Advertisement
Advertisement

Η ανανεωμένη εφαρμογή ΔΕΗ blue σας δίνει τη δυνατότητα να φτιάξετε τον δικό σας λογαριασμό και να γίνετε Μέλος της εφαρμογής προκειμένου να απολαμβάνετε ειδικές τιμές φόρτισης και επιπλέον προνόμια. Ως Μέλη της ΔΕΗ blue app συνεχίζετε να φορτίζετε τα οχήματά σας με μειωμένες τιμές σε όλους τους τύπους φορτιστών.

Επιπλέον, ως Μέλη της ΔΕΗ blue έχετε τη δυνατότητα να διαχειρίζεστε εύκολα τις πληρωμές σας μέσω της εφαρμογής. Μέσω του ηλεκτρονικού πορτοφολιού πληρώνετε εύκολα το κόστος φόρτισης, ενώ μπορείτε ανά πάσα στιγμή να «γεμίσετε» το υπόλοιπο του πορτοφολιού σας για τις επόμενες φορτίσεις και πληρωμές σας. Πολύ σημαντική είναι η υπηρεσία καταχώρισης του αυτοκινήτου στην εφαρμογή. Καταχωρώντας το αυτοκίνητά σας η εφαρμογή φροντίζει να εντοπίσει τα κατάλληλα σημεία φόρτισης για τον τύπο του ηλεκτρικού οχήματος και να σας ενημερώνει για την κατάσταση της μπαταρίας του εφόσον το συνδέσετε στο προφίλ σας.

Advertisement

Ένα από τα θέματα που απασχολούν τους οδηγούς ηλεκτρικών οχημάτων είναι φυσικά το ταξίδι και οι μεγάλες αποστάσεις. Κάπου εδώ έρχεται η ανανεωμένη εφαρμογή ΔΕΗ blue να αναλάβει δράση και να σας απαλλάξει από το άγχος του προγραμματισμού. Μέσα από το «Ταξίδια ΔΕΗ blue» μπορείτε πλέον να οργανώσετε με ασφάλεια τα ταξίδια σας προγραμματίζοντας στάσεις και χρόνο φόρτισης. Απλά επιλέγετε τον προορισμό και η εφαρμογή αναλαμβάνει να σας «δείξει» το που και πότε θα χρειαστείτε να φορτίσετε το ηλεκτρικό σας αυτοκίνητο. Παράλληλα, μπορείτε να ενημερωθείτε για την κίνηση στους δρόμους προκειμένου να διαχειριστείτε καλύτερα τόσο τον χρόνο σας όσο και την εξοικονόμηση ενέργειας.

Advertisement

Κατεβάζοντας την αναβαθμισμένη εφαρμογή ΔΕΗ blue μέσω του Google play/App store, οι χρήστες θα ανακαλύψουν μία σειρά από επιπλέον συναρπαστικές υπηρεσίες που διευκολύνουν την  καθημερινότητα του οδηγού ηλεκτρικού οχήματος. Η ΔΕΗ blue έχει πιάσει τον παλμό του σύγχρονου τρόπου μετακίνησης και δεν ακολουθεί απλά τις εξελίξεις, αλλά τις διαμορφώνει κιόλας με υπηρεσίες υψηλού επιπέδου.