Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

ΔΕΗ blue: Η πιο γρήγορη φόρτιση στο ταξίδι σας

Ελλάδα 2:31
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

ΔΕΗ blue: Η πιο γρήγορη φόρτιση στο ταξίδι σας

ΝΕΑ

ΔΕΗ blue: Η πιο γρήγορη φόρτιση στο ταξίδι σας

ΝΕΑ

H ΔΕΗ blue τρέχει με την ταχύτητα του φωτός για την ανάπτυξη του δικτύου δημόσιων φορτιστών της.

Advertisement
Advertisement

Οι δημόσιοι φορτιστές και μάλιστα οι φορτιστές ταχείας φόρτισης είναι το κλειδί στη σύγχρονη εποχή της ηλεκτροκίνησης.

Τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα έχουν φτάσει ήδη σε ένα πολύ καλό επίπεδο από άποψη ποιότητας, επιδόσεων και αυτονομίας και ουσιαστικά αυτήν τη στιγμή δεν υπάρχει λόγος κάποιος να μην μπει στον κόσμο της ηλεκτροκίνησης, τη στιγμή που η Ελλάδα έχει γεμίσει με φορτιστές ΔΕΗ blue.

Ένα ολοκληρωμένο δίκτυο φόρτισης θα απαλλάξει τον οδηγό από το άγχος της αυτονομίας, θα του επιτρέψει να κάνει απροβλημάτιστα μεγάλα ταξίδια και φυσικά θα δώσει τη δυνατότητα σε πολύ περισσότερους να επιλέξουν ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο, βοηθώντας ουσιαστικά και στην ακόμα μεγαλύτερη προστασία του περιβάλλοντος.

Advertisement
Advertisement

H ΔΕΗ, από την πρώτη στιγμή που μπήκε στη ζωή μας η ηλεκτροκίνηση, ξεκίνησε με την υπηρεσία ΔΕΗ blue μια τεράστια επένδυση προκειμένου να δημιουργήσει το μεγαλύτερο και πιο εκτεταμένο γεωγραφικό δίκτυο δημόσιων φορτιστών.

Σήμερα η ΔΕΗ blue διαθέτει ήδη περισσότερα από 1.600 σημεία φόρτισης, ενώ στοχεύει να αυξήσει ακόμη περισσότερο τη γεωγραφική κάλυψη όλης της Ελλάδας.

H ΔΕΗ blue ωστόσο δεν περιορίζεται μόνο στο να έχει το μεγαλύτερο δίκτυο δημόσιων φορτιστών, αλλά έχει βάλει και ως στόχο να δημιουργήσει και το ταχύτερο δίκτυο δημόσιων φορτιστών. Ήδη η ΔΕΗ blue διαθέτει πάνω από 130 σημεία ταχυφόρτισης ισχύος από 50 έως 300 kW, μειώνοντας σημαντικά τον χρόνο φόρτισης για τους χρήστες ηλεκτρικών οχημάτων.

Advertisement

Οι ταχυφορτιστές της ΔΕΗ blue βρίσκονται σε κομβικά σημεία του οδικού δικτύου της χώρας και σε σημεία ενδιαφέροντος. O προγραμματισμός της εταιρίας είναι η δυναμική ανάπτυξη του δικτύου ταχυφόρτισης στο επόμενο διάστημα.

Η ταχύτητα με την οποία η ΔΕΗ blue εφαρμόζει το επενδυτικό πλάνο της ΔΕΗ για την ηλεκτροκίνηση φαίνεται καθαρά από τα καινούρια σημεία ταχυφόρτισης ισχύος έως και 300 kW που προστίθενται συνεχώς μέσα στους τελευταίους μήνες.

Advertisement

Ακόμα ένα μεγάλο πλεονέκτημα του δικτύου δημόσιας φόρτισης της ΔΕΗ blue είναι η ευκολία της πρόσβασης για όλους. Η διαδικασία είναι πολύ απλή: Κατεβάζοντας την εφαρμογή ΔΕΗ blue, –μπορείτε να την κατεβάσετε ΕΔΩ από το Google Play και ΕΔΩ για το Apple Store- o χρήστης εντοπίζει το κοντινότερο σημείο φόρτισης, με τεχνολογία QR Code σκανάρει για να ξεκινήσει η φόρτιση και πληρώνει εύκολα και γρήγορα με ηλεκτρονικό τρόπο.

Advertisement

Το όραμα της ΔΕΗ blue για ένα σύγχρονο, γρήγορο και εύκολα προσβάσιμο δίκτυο δημόσιας φόρτισης παίρνει σάρκα και οστά με ταχύτατους ρυθμούς. Η ολοκλήρωσή του θα διασφαλίσει καλύτερη ποιότητα στις μετακινήσεις και φυσικά θα προστατεύσει το πολύτιμο περιβάλλον που βάλλεται από την κλιματική κρίση.

Για τα σημεία φόρτισης της ΔΕΗ blue πατήστε ΕΔΩ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Η ΔΕΗ blue, η ολοκληρωμένη υπηρεσία ηλεκτρoκίνησης της ΔΕΗ, τώρα με ανανεωμένη εφαρμογή
ΔΕΗ blue: Καινοτόμες υπηρεσίες και νέες παροχές για την ηλεκτροκίνηση στην Ελλάδα
Με το δίκτυο ΔΕΗ blue φορτίζεις παντού!