Live Κίνηση
Περισσότερα
DEI-BLUE

Υπηρεσία κράτησης ΔΕΗ blue: Δεν θα καθυστερήσετε ποτέ!

Ελλάδα 7:37
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Υπηρεσία κράτησης ΔΕΗ blue: Δεν θα καθυστερήσετε ποτέ!

DEI-BLUE

Υπηρεσία κράτησης ΔΕΗ blue: Δεν θα καθυστερήσετε ποτέ!

DEI-BLUE

Η δυνατότητα κράτησης της ΔΕΗ blue σας επιτρέπει να φορτίσετε αμέσως μόλις φτάσετε στο φορτιστή και μάλιστα χωρίς να καθυστερήσετε καθόλου το ταξίδι σας.

Advertisement
Advertisement

Με την έξυπνη εφαρμογή της ΔΕΗ blue μπορείτε να οργανώσετε καλύτερα τις φορτίσεις και τις διαδρομές σας. Το κυριότερο όμως είναι πως σας απαλλάσσει από το άγχος εύρεσης διαθέσιμου ταχυφορτιστή, έτσι ώστε να μπορέσετε να απολαύσετε ξέγνοιαστα το ταξίδι σας.

H ΔΕΗ blue έχει θέσει ως βασικό στόχο να δημιουργήσει εκτός των άλλων και το ταχύτερο δίκτυο δημόσιων φορτιστών. Γιατί σίγουρα ο χρόνος είναι χρήμα και εκεί όπως φαίνεται θα κριθεί εάν θα καταστεί αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μας η ηλεκτροκίνηση.

Advertisement
Advertisement

Για την καλύτερη λοιπόν εξυπηρέτηση των οδηγών που επιλέγουν να φορτίζουν σε ταχυφορτιστές, η ΔΕΗ blue προσφέρει πλέον αποκλειστικά στα μέλη της, τη δυνατότητα κράτησης ταχυφορτιστή (booking) σε όλους τους DC και HPDC φορτιστές του δικτύου της.

Τα μέλη ΔΕΗ blue μπορούν να επιλέξουν τον ταχυφορτιστή ΔΕΗ blue που τους εξυπηρετεί και να δεσμεύσουν μια θύρα φόρτισης για χρόνο έως και 30 λεπτά πριν την άφιξή τους στην τοποθεσία του επιλεγμένου σταθμού φόρτισης. Με αυτό τον τρόπο δεν χρειάζεται ποτέ να περιμένετε να φορτίσετε, μιας και ο φορτιστής θα ειναι “δικός σας” ακριβώς όταν τον χρειάζεστε.

Η ΔΕΗ blue διαθέτει ήδη περισσότερα από 1.700 σημεία φόρτισης, ενώ τα επόμενα χρόνια τα σημεία αυτά αναμένεται να πολλαπλασιαστούν. Τα 16 καινούρια σημεία ταχυφόρτισης προστέθηκαν τους τελευταίους δύο μήνες. Στα συγκεκριμένα σημεία ο χρήστης έχει πρόσβαση και σε ταχυφορτιστές έως και 300 kW.

Advertisement

Τέλος, να θυμίσουμε πως ο νέος ταχυφορτιστής της ΔΕΗ blue παρέχει μέγιστη ισχύ 300 kW, με αποτέλεσμα να μπορεί να φορτίσει ένα ηλεκτρικό όχημα μέσα σε 20 λεπτά.

Advertisement

Η επιλογή της ΔΕΗ blue να τοποθετήσει φορτιστές μεγάλης ισχύος σημαίνει πως ο χρόνος φόρτισης θα περιορίζεται σημαντικά -από το 0 στο 80% σχεδόν σε μόλις 15 λεπτά. Επίσης με βάση τον προγραμματισμό της η ΔΕΗ blue, σχεδιάζει μέχρι το 2027 να διαθέτει 10.000 δημόσιους φορτιστές σε όλη την Ελλάδα.

Η ΔΕΗ με συνεχείς επενδύσεις και ξεκάθαρο επιχειρηματικό πλάνο, δημιουργεί το δίκτυο αλλά και τις υπηρεσίες που θα κάνουν τη βιώσιμη κινητικότητα προσιτή και προσβάσιμη σε όλους, σε οποιοδήποτε σημείο της χώρας και αν βρίσκονται.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Η ΔΕΗ στο ευρωπαϊκό ερευνητικό έργο PHOENI2X
Η ΔΕΗ Blue μηδενίζει το άγχος της φόρτισης
Mobility 2022: ΔΕΗ blue