Live Κίνηση
Περισσότερα
DACIA-JOGGER

Οι έξυπνες λύσεις του Dacia Jogger

Ελλάδα 2:34
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Οι έξυπνες λύσεις του Dacia Jogger

DACIA-JOGGER

Οι έξυπνες λύσεις του Dacia Jogger

DACIA-JOGGER

Το νέο Dacia Jogger είναι σε θέση να λύσει άμεσα κάθε χωροταξική απαίτηση με βασικό εφόδιο το ευρύχωρο και ευέλικτο εσωτερικό του. Το κατάλληλο οικογενειακό αυτοκίνητο είναι εδώ…

Advertisement
Advertisement

Η πρακτικότητα σε όλο της το μεγαλείο. Το νέο Dacia Jogger διατίθεται και με αρθρωτές μπάρες οροφής που μπορούν να αλλάξουν θέση με ελάχιστες κινήσεις. Αυτές οι μπάρες μπορούν να μετατραπούν σε σχάρα με δυνατότητα μεταφοράς φορτίων έως και 80 κιλών (για ποδήλατα, σκι, μπαγκαζιέρα κλπ).

Το ευφυές και αποκλειστικό αυτό σύστημα, ενσωματώνει απόλυτα τη φιλοσοφία της Dacia, καθώς είναι έξυπνο, πρακτικό, απλό, και οικονομικό. Ότι καλύτερο δηλαδή…

Advertisement
Advertisement

Σημειώστε επίσης πως οι τροχοί που «έρχονται πρόσωπο» με το αμάξωμα, τονίζονται από τα έντονα φτερά, ενώ ξεχωρίζουν τα τάσια τύπου “Flex Wheel” που προσομοιάζουν τους τροχούς αλουμινίου.

Οι χειρολαβές των θυρών έχουν εργονομικό σχεδιασμό και όμορφο σχήμα. Το πλήκτρο για την πόρτα του χώρου αποσκευών είναι κρυμμένο στο πάτωμα ώστε να μην διαταράσσει την αισθητική του πίσω μέρους. Τέλος, τα κάθετα πίσω φώτα μεγιστοποιούν το εύρος του ανοίγματος του πορτ-μπαγκάζ.

Για να αναβαθμιστεί η αισθητική του εσωτερικού, ανάλογα την έκδοση, έχει τοποθετηθεί μια υφασμάτινη λωρίδα που διατρέχει ολόκληρο το πλάτος του ταμπλό. Τα στοιχεία οδήγησης (πίνακας οργάνων, οθόνη πολυμέσων) βρίσκονται πάνω από αυτή τη λωρίδα, ενώ τα εύκολα προσβάσιμα χειριστήρια (κλιματισμός, συστήματα υποβοήθησης οδήγησης) βρίσκονται από κάτω. Η ίδια υφασμάτινη επένδυση καλύπτει επίσης και τα υποβραχιόνια των μπροστινών θυρών.

Advertisement

Με μήκος 4,55 μέτρα και με μεγάλο μεταξόνιο 2,9 μέτρων, το Dacia Jogger είναι το πιο ευρύχωρο μοντέλο της αγοράς, σε αυτήν την κατηγορία μεγέθους. Το ύψος του καθίσματος (+55mm μεταξύ της 1ης και της 2ης σειράς, +25mm μεταξύ της 2ης και της 3ης σειράς) εξασφαλίζει ακόμη μεγαλύτερη άνεση. Οι σειρές καθισμάτων 2 και 3 προσφέρουν το ίδιο επίπεδο άνεσης όπως μπροστά, με άφθονο χώρο για τα πόδια και τα γόνατα των επιβατών.

Advertisement

Η πρόσβαση στα καθίσματα της 3ης σειράς του νέου Dacia Jogger είναι κορυφαία, χάρη στο μηχανισμό ανατροπής των καθισμάτων της 2ης σειράς. Ο χώρος για τα κεφάλια των 855 mm και η απόσταση για τα γόνατα των επιβατών των 127 mm στη 3η σειρά είναι ανάμεσα στις καλύτερες τιμές για 7θέσιο όχημα και υπόσχονται άνετη φιλοξενία για δύο ενήλικες.

Με τέτοιους αχανείς χώρους, θα το ζήλευαν ακόμη και μεγαλύτερα αυτοκίνητα. Βλέπετε η σύμπτηξη δυο κατηγοριών (SUV και MPV), έχουν δημιουργήσει αυτό το ευεργετικό αποτέλεσμα στην άνετη φιλοξενία των επιβατών στο εσωτερικό, αλλά και των αποσκευών τους σε ένα μεγάλο χώρο αποσκευών σε διαθέσιμα λίτρα, ικανό ακόμη και για μετακόμιση.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Dacia Jogger: Το οικογενειακό αυτοκίνητο από την… αρχή
Dacia Jogger: Με κορυφαίους χώρους και ανέσεις για επτά
Στην Ελλάδα το νέο Dacia Jogger (+τιμές)