Live Κίνηση
Περισσότερα
DACIA-JOGGER

Dacia Jogger: Με κορυφαίους χώρους και ανέσεις για επτά

Ελλάδα 1:04
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Dacia Jogger: Με κορυφαίους χώρους και ανέσεις για επτά

DACIA-JOGGER

Dacia Jogger: Με κορυφαίους χώρους και ανέσεις για επτά

DACIA-JOGGER

Για όσους χρειάζονται χώρους για έως επτά επιβάτες και ένα τεράστιο πορτ-μπαγκάζ, το νέο Dacia Jogger είναι η πιο ελκυστική και οικονομικά πιο προσιτή πρόταση στην ελληνική αγορά.

Advertisement
Advertisement

Ευρισκόμενη σε διαρκή τροχιά ανόδου και μεγάλων επιτυχιών σε όλες τις ευρωπαϊκές αγορές, η Dacia αποφασίζει με το Jogger να δημιουργήσει το απόλυτο οικογενειακό αυτοκίνητο, με θέσεις για έως και 7 επιβάτες, έναν τεράστιο χώρο αποσκευών και μία μοναδική πρακτικότητα έτσι ώστε να προσαρμόζεται κάθε φορά σε ότι του ζητήσει ο οδηγός του.

Με έναν ιδιαίτερα καλαίσθητο συνδυασμό κατηγοριών, από τα station wagon έως τα πολυμορφικά και τα SUV το νέο Dacia Jogger έρχεται να δώσει μία οικονομικά προσιτή απάντηση σε όσους αναζητούν ένα αυτοκίνητο με πολλαπλές δυνατότητες, έτοιμο να ανταποκριθεί σε διαφορετικά σενάρια ζωής μιας οικογένειας.

Το ιδιαίτερα εντυπωσιακό αμάξωμα με τις όμορφες γραμμές έχει μήκος 4,55 μέτρα και ιδιαίτερα μεγάλο μεταξόνιο που φθάνει τα 2,9 μέτρα. Τα νούμερα αυτά το καθιστούν με διαφορά το πιο ευρύχωρο μοντέλο σε αυτή την κατηγορία διαστάσεων.

Advertisement
Advertisement

Τα καθίσματα στην δεύτερη και τρίτη σειρά είναι λίγο ψηλότερα τοποθετημένα (+55 mm και +25 mm αντίστοιχα), έτσι ώστε οι επιβάτες να απολαμβάνουν μεγαλύτερη άνεση αλλά και πλήρη ορατότητα προς τα εμπρός και τα πλάγια. Οι πίσω επιβάτες δεν αισθάνονται καθόλου στρυμωγμένοι καθώς διαθέτουν αρκετή άνεση κινήσεων εμπρός από τα πόδια και τα γόνατά τους.

Advertisement

Για την πρόσβαση στα πίσω καθίσματα η Dacia φρόντισε να εξοπλίσει το Jogger με έναν εύχρηστο μηχανισμό αναδίπλωσης της 2ης σειράς των καθισμάτων.

Ο χώρος για τα κεφάλια των 855 mm και η απόσταση για τα γόνατα των επιβατών των 127 mm στη 3η σειρά είναι ανάμεσα στις καλύτερες τιμές για όχημα με δυνατότητα μεταφοράς επτά επιβατών, επιτρέποντας την άνετη μετακίνηση ακόμα και δύο ενηλίκων στην τρίτη σειρά καθισμάτων.

Advertisement

Εξίσου μεγάλος είναι και ο χώρος αποσκευών που στην πενταθέσια διάταξη φθάνει στην κορυφαία τιμή των 708 λίτρων. Στην επταθέσια διάταξη ο χώρος είναι 160 λίτρα ή 565 με την τρίτη σειρά αναδιπλωμένη.

Χάρη στο μεγάλο ύψος του χώρου φόρτωσης στα 611 mm και το μεγάλο μήκος του δαπέδου στα 1.100 mm, το πορτ-μπαγκάζ μπορεί να χωρέσει ογκώδη αντικείμενα, χωρίς να χρειάζεται να αφαιρεθούν τα καθίσματα.

Advertisement

Για εύκολη και ασφαλή στήριξη κατά τη μεταφορά διαφόρων αντικειμένων, ο χώρος αποσκευών διαθέτει ελαστικούς ιμάντες και τέσσερις κρίκους πρόσδεσης αλλά και πρίζα 12V. Υπάρχουν επίσης τρία άγκιστρα-κρεμάστρες: δύο στο χώρο αποσκευών και ένα στο διαμέρισμα του συνοδηγού που μπορεί να χρησιμεύσει για το κρέμασμα μιας τσάντας.

Την πρακτικότητα του νέο Dacia Jogger αναδεικνύουν ακόμα περισσότερο οι αποθηκευτικοί χώροι που βρίσκονται μέσα στο σαλόνι, η συνολική χωρητικότητα των οποίων φθάνει τα 23 λίτρα.

Ανάμεσα σε αυτά ξεχωρίζουν το μεγάλο ντουλαπάκι του συνοδηγού στα 7 λίτρα, οι θήκες στις πόρτες που μπορούν να χωρέσουν μεγάλο μπουκάλι, ο χώρος 1,3 λίτρων στην κεντρική κονσόλα καθώς και οι έξι ποτηροθήκες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Στην Ελλάδα το νέο Dacia Jogger (+τιμές)
Πως τα πάει με τον τάρανδο το Dacia Jogger; (+video)
Το Dacia Jogger θα αποκτήσει έκδοση Camper Van