Live Κίνηση
Περισσότερα
DACIA-JOGGER

Dacia Jogger: Οι λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά

Ελλάδα 3:43
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Dacia Jogger: Οι λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά

DACIA-JOGGER

Dacia Jogger: Οι λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά

DACIA-JOGGER

Με ένα κυρίως χωροταξικό κρεσέντο αλλά παράλληλα και ένα σεμινάριο πρακτικότητας και λειτουργικότητας στο εσωτερικό του, το νέο Dacia Jogger προβαίνει στην πραγματικότητα σε ένα οικογενειακό προσκλητήριο.

Advertisement
Advertisement

Από που να αρχίσει  και που να τελειώσει κανείς με τα χαρίσματα του νέου SUV της Dacia. Το σίγουρο είναι πως το νέο Jogger εξελίχθηκε και σχεδιάστηκε με γνώμονα τις ανάγκες της οικογενείας.

Το νέο Dacia Jogger διαθέτει αποθηκευτικούς χώρους άνω των 23 λίτρων και βρίσκονται διασκορπισμένοι σε ολόκληρη την καμπίνα. Μεταξύ αυτών και το κλειστό ντουλαπάκι του συνοδηγού με χωρητικότητα 7λ., οι εμπρός και πίσω θήκες στα πάνελ των θυρών με δυνατότητα τοποθέτησης μπουκαλιού του 1λ., ένας κλειστός χώρος 1,3λ. στην κεντρική κονσόλα και 6 ποτηροθήκες.

Advertisement
Advertisement

Το νέο Dacia Jogger είναι άνετο. Τα καθίσματα έχουν σχεδιαστεί για να παρέχουν την κατάλληλη υποστήριξη τόσο στον οδηγό όσο και στους επιβάτες. Για την εύρεση της ιδανικής θέσης οδήγησης, ο οδηγός μπορεί να ρυθμίσει το ύψος της έδρας του καθίσματος (+/- 35mm), το ύψος του τιμονιού (+/- 20 mm) και την απόσταση (+/- 25mm), αλλά και να προσθέσει ένα κεντρικό υποβραχιόνιο με αποθηκευτικό χώρο.

Στο πίσω μέρος (2η σειρά) υπάρχει ένα ασύμμετρα (1/3-2/3) αναδιπλούμενο κάθισμα για τρείς επιβάτες καθώς και δύο ανεξάρτητα αναδιπλούμενα (50/50) καθίσματα (στην 3η σειρά), τα οποία έχουν τη δυνατότητα να αφαιρούνται όταν δεν χρειάζονται. Το νέο Dacia Jogger έχει χώρο αποσκευών έως και 2.094 λίτρων.

Advertisement

Στη 5θέσια έκδοση, η χωρητικότητα του πορτμπαγκάζ φτάνει τα 708 λίτρα (VDA) μέχρι το ύψος των καθισμάτων. Στη 7θέσια έκδοση η χωρητικότητα είναι 160 λίτρα (VDA), ή 565 λίτρα (VDA) με τα καθίσματα της 3ης σειράς αναδιπλωμένα. Χάρη στο ύψος του χώρου φόρτωσης (661mm) και το μεγάλο μήκος του δαπέδου (1,100mm), οι οικογένειες μπορούν εύκολα να χωρέσουν ένα καροτσάκι ή ένα παιδικό ποδήλατο, χωρίς να χρειάζεται να αφαιρέσουν τα καθίσματα, διπλώνοντας απλά το ένα από τα καθίσματα της 3ης σειράς.

Μπορούν να μεταφέρουν τον εξοπλισμό πεζοπορίας, τα εργαλεία ή τα κατοικίδιά τους αφαιρώντας απλά τα καθίσματα της 3ης σειράς. Για εύκολη και ασφαλή στήριξη κατά τη μεταφορά διαφόρων αντικειμένων, ο χώρος αποσκευών διαθέτει ελαστικούς ιμάντες και 4 κρίκους πρόσδεσης. Περιλαμβάνει επίσης 12V πρίζα.

Advertisement

Το νέο Dacia Jogger διαθέτει ακόμα 3 άγκιστρα/κρεμάστρες: 2 στο χώρο αποσκευών και 1 στο διαμέρισμα του συνοδηγού (ιδανικό για κρέμασμα μιας τσάντας). Σημειώστε επίσης πως το νέο Jogger έχει δυνατότητα ρυμούλκησης 625 κιλών (χωρίς φρένα), ή έως 1.200 κιλών (με φρένα).

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Η πληθωρική εικόνα του Dacia Jogger
Αυτή είναι η καρδιά του νέου Dacia Jogger
Έτσι προστατεύει τους επιβάτες το νέο Dacia Jogger