Live Κίνηση
Περισσότερα
DACIA-JOGGER

Η πληθωρική εικόνα του Dacia Jogger

Ελλάδα 15:36
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η πληθωρική εικόνα του Dacia Jogger

DACIA-JOGGER

Η πληθωρική εικόνα του Dacia Jogger

DACIA-JOGGER

To Dacia Jogger αποτελεί το ιδανικό αυτοκίνητο του Έλληνα. Μεγάλο εξωτερικά, με τεράστιους εσωτερικούς χώρους για επιβάτες και αποσκευές, SUV και MPV, με οικονομικούς κινητήρες και μεγάλη αυτονομία.

Advertisement
Advertisement

Εκτός από αυτά όμως, μεγάλο στοίχημα αποτελεί και η επιβλητική του εμφάνιση με μοντέρνες γραμμές και σύγχρονα ευρωπαϊκά στοιχεία, μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια.

Στο μπροστινό μέρος του νέο Dacia Jogger ξεχωρίζει η μεγάλη γρίλια της μάρκας, τα φαρδιά φτερά και η θέση των τροχών που είναι ακροβολισμένοι στις τέσσερεις γωνίες του αμαξώματος, καθώς και το μυώδες και οριζόντιο καπό. Οι μεγάλοι τροχοί και το πίσω σποϊλερ προσδίδουν δυναμισμό. Τα κάθετα πίσω φώτα συμβάλλουν στην αίσθηση ότι η πίσω πόρτα είναι πιο πλατειά. Το σχέδιό τους τονίζει ακόμα περισσότερο τους ώμους των πίσω φτερών, ενισχύοντας την αίσθηση της σταθερότητας.

Advertisement
Advertisement

Tο νέο Dacia Jogger αναδεικνύει τον εκδρομικό του χαρακτήρα με τις μπάρες οροφής, τα φαρδιά φτερά και τη μεγάλη απόσταση από το έδαφος (200mm), που το καθιστούν ιδανικό για κάθε είδους διαδρομή.

Εφοδιασμένο με τροχούς μεγάλης διαμέτρου και ελαστικά υψηλού προφίλ, το νέο Dacia Jogger δείχνει ιδιαίτερα στιβαρό. Το μεγάλο μεταξόνιο (2,9μ.), ο μεγάλος χώρος για τα κεφάλια των επιβατών και το κάθετο πίσω μέρος (κάθετα φωτιστικά σώματα, πολύ φαρδιά πόρτα, χαμηλό κατώφλι), είναι στοιχεία που προδιαθέτουν για ένα εξαιρετικά ευρύχωρο εσωτερικό και έναν πολύ μεγάλο χώρο αποσκευών.

Advertisement

Το αυξημένο ύψος της πίσω πόρτας κάνει πιο εύκολη την πρόσβαση στα πίσω ευρύχωρα καθίσματα. Με 4,55 μ. μήκους, το νέο Dacia Jogger είναι το μακρύτερο αυτοκίνητο στη γκάμα της Dacia. Αυτές οι πληθωρικές διαστάσεις που, όμως, παραμένουν compact, αποτελούν προτεραιότητα για τις οικογένειες που αναζητούν καθημερινή χρηστικότητα.

Τα εμπρός και πίσω φωτιστικά σώματα ενσωματώνουν τη χαρακτηριστική υπογραφή σε σχήμα ‘Υ’ της Dacia. Τόσο τα εμπρός φώτα ημέρας, όσο και τα φώτα πορείας χρησιμοποιούν τεχνολογία LED. Χάρη σε αυτή την τεχνολογία εξοικονομείται ενέργεια και εξασφαλίζεται πολύ καλύτερη ορατότητα, τόσο την ημέρα, όσο και τη νύχτα.

Advertisement

Κακά τα ψέματα, ο Έλληνας αγοράζει αυτοκίνητο πρωτίστως από την εξωτερική του εμφάνιση. Από εκεί ξεκινούν και τελειώνουν όλα. Σε αυτό τον τομέα λοιπόν, το νέο και πανέμορφο Dacia Jogger αποτελεί κοινώς, γκολ από τα αποδυτήρια…

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Το νέο Dacia Jogger από το 2023 και υβριδικό
Έτσι προστατεύει τους επιβάτες το νέο Dacia Jogger
Dacia Jogger: Αλλάζει τους κανόνες