Live Κίνηση
Περισσότερα
DACIA-JOGGER

Dacia Jogger: Για την οικογένεια, για την απόδραση, για, για…

Ελλάδα 12:00
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Dacia Jogger: Για την οικογένεια, για την απόδραση, για, για…

DACIA-JOGGER

Dacia Jogger: Για την οικογένεια, για την απόδραση, για, για…

DACIA-JOGGER

Κάτι λοιπόν σαν τον πολυτάλαντο ελβετικό σουγιά της σύγχρονης αυτοκίνησης. Το νέο Dacia Jogger εκτός του ότι είναι μπάνικο, τα κάνει όλα και τα κάνει καλά. Κυρίως όμως, συμφέρει…

Advertisement
Advertisement

Η Dacia αποφασίζει με το Jogger να δημιουργήσει το απόλυτο οικογενειακό αυτοκίνητο, με θέσεις έως και 7 επιβάτες, έναν τεράστιο χώρο αποσκευών και μία μοναδική πρακτικότητα έτσι ώστε να προσαρμόζεται κάθε φορά σε ότι του ζητήσει ο οδηγός του.

Είναι αλήθεια πως το νέο Dacia Jogger έρχεται να δώσει μία οικονομικά προσιτή απάντηση σε όσους αναζητούν ένα αυτοκίνητο με πολλαπλές δυνατότητες, έτοιμο να ανταποκριθεί σε διαφορετικά σενάρια ζωής μιας οικογένειας.

Advertisement
Advertisement

Να λοιπόν που το ιδιαίτερα εντυπωσιακό αμάξωμα με τις όμορφες γραμμές έχει μήκος 4,55 μέτρα και κυρίως ιδιαίτερα μεγάλο μεταξόνιο, το οποίο φθάνει τα 2,9 μέτρα. Οι συγκεκριμένοι αριθμοί το καθιστούν με διαφορά το πιο ευρύχωρο μοντέλο σε αυτή την κατηγορία διαστάσεων.

Ο χώρος για τα κεφάλια των 855 mm και η απόσταση για τα γόνατα των επιβατών των 127 mm στη 3η σειρά είναι ανάμεσα στις καλύτερες τιμές για όχημα με δυνατότητα μεταφοράς επτά επιβατών, επιτρέποντας την άνετη μετακίνηση ακόμα και δύο ενηλίκων στην τρίτη σειρά καθισμάτων.

Μεγάλος είναι και ο χώρος αποσκευών του νέου Jogger, που μάλιστα στην πενταθέσια και πιο δημοφιλή διάταξη φθάνει στην κορυφαία τιμή των 708 λίτρων. Στην επταθέσια διάταξη ο χώρος είναι 160 λίτρα ή 565 με την τρίτη σειρά αναδιπλωμένη.

Advertisement

Επίσης, χάρη στο μεγάλο ύψος του χώρου φόρτωσης στα 611 mm και το μεγάλο μήκος του δαπέδου στα 1.100 mm, το πορτμπαγκάζ μπορεί να χωρέσει ογκώδη αντικείμενα χωρίς να χρειάζεται να αφαιρεθούν τα καθίσματα.

Advertisement

Το νέο Jogger είναι ένα από τα πιο ολοκληρωμένα οικογενειακά αυτοκίνητα και μάλιστα, προσφέρεται με εξαίρετη σχέση αξίας-τιμής.
Η Dacia είναι η μοναδική που προσφέρει πλήρη γκάμα μοντέλων και με κινητήρες διπλού καυσίμου (βενζίνης/υγραερίου), έτσι το νέο Jogger αποτελεί την ιδανική πρόταση που υπόσχεται μεγάλη οικονομία τόσο στη βενζινοκίνητη έκδοση του νέου κινητήρα 1.0 λίτρου, όσο και στην έκδοση LPG που κοστίζει από 18.880 ευρώ.

Τώρα, σημειώστε πως για τον εκδρομικό ή χρηστικό χαρακτήρα του, με τα δύο ρεζερβουάρ της (40 λίτρων υγραερίου και 50 λίτρων βενζίνης) η έκδοση LPG αγγίζει αυτονομία 1.000 χιλιομέτρων. Προκειμένου να πάτε παντού χωρίς να σταματήσετε.
Εξίσου σημαντικό βέβαια για τις εκτός δρόμου περιηγήσεις είναι και το γεγονός πως η απόσταση από το έδαφος βρίσκεται στα 20 εκατοστά, σχεδόν ταυτόσημη παρακαλώ με την αντίστοιχη του Duster. Είπατε τίποτα;

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Dacia Jogger: Οι λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά
Η πληθωρική εικόνα του Dacia Jogger
Αυτή είναι η καρδιά του νέου Dacia Jogger