Live Κίνηση
Περισσότερα
DACIA-JOGGER

Dacia Jogger: Έξυπνη τεχνολογία που χρειάζεσαι

Ελλάδα 13:56
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Dacia Jogger: Έξυπνη τεχνολογία που χρειάζεσαι

DACIA-JOGGER

Dacia Jogger: Έξυπνη τεχνολογία που χρειάζεσαι

DACIA-JOGGER

Το νέο Dacia Jogger αποτελεί όπως αποδείχθηκε περίτρανα τη χρυσή τομή ανάμεσα στα ολοκληρωμένα μεσαία οικογενειακά SUV. Τόσο όσο χρειάζεσαι δηλαδή, όπως λέει κοινώς και ο σοφός λαός μας…

Advertisement
Advertisement

Η σύγχρονη τεχνολογία αλλά πολύ περισσότερο και οι εφαρμογές της στην πράξη, δεν θα έλεγαν απολύτως τίποτα εάν δεν άλλαζαν ουσιαστικά το βιοτικό επίπεδο των πολιτών. Σημαντικό στοιχείο στις μέρες μας.

Στη Dacia γνωρίζουν πολύ καλά τι ακριβώς χρειάζεται ο καταναλωτής και του το προσφέρουν, όπως επίσης και τι είναι περιττό και άχρηστο για τον ίδιο. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί το νέο Jogger. Τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο από το ευπρόσδεκτα αποδεκτό.

Advertisement
Advertisement

Η ασφάλεια βέβαια βρίσκεται πολύ ψηλά στη λίστα για το Jogger. Στη 2η σειρά καθισμάτων του Jogger διατίθενται δύο σετ με άγκιστρα ISOFIX για την ασφαλή μεταφορά παιδικών καθισμάτων. Επίσης, για τους δύο τυχερούς επιβάτες της 3ης σειράς, ο καθένας έχει ξεχωριστό κάθισμα, υποβραχιόνιο και μεγάλο πίσω σπαστό τζάμι για καλύτερη θέα και φυσικό αερισμό.

Τώρα, το Media Control του Jogger είναι ένα πλήρες σύστημα πολυμέσων. Περιλαμβάνει δύο ηχεία, μία βάση στήριξης και σύνδεσης smartphone που ενσωματώνεται απόλυτα στην αισθητική του ταμπλό, bluetooth, θύρα USB, χειριστήρια στο τιμόνι και πληροφορίες ραδιοφώνου που εμφανίζονται μέσω της ψηφιακής οθόνης TFT 3,5 ιντσών του υπολογιστή ταξιδίου στο κέντρο του πίνακα οργάνων.

Advertisement

Το σύστημα προσφέρει περισσότερες δυνατότητες όταν συνδυάζεται με smartphone και με τη χρήσης της δωρεάν εφαρμογής Dacia Media Control. Η εφαρμογή χρησιμοποιεί το GPS του τηλεφώνου για να προσφέρει πλοήγηση, ενώ προσφέρει εύκολη πρόσβαση στο ραδιόφωνο, τη μουσική, τις τηλεφωνικές κλήσεις, τα μηνύματα και σε αμέτρητες άλλες λειτουργίες, όπως η φωνητική ενεργοποίηση της κλήσης βοήθειας (Siri ή Android). Για μια ασφαλέστερη οδηγική εμπειρία, ο χειρισμός μπορεί να γίνει είτε από τα χειριστήρια στο τιμόνι, είτε ακριβώς πίσω από αυτό.

Advertisement

Το Media Display περιλαμβάνει τέσσερα ηχεία, μια θύρα USB και μια οθόνη αφής 8 ιντσών τοποθετημένη ψηλά στο ταμπλό, που είναι στραμμένη ελαφρώς προς τον οδηγό για καλύτερη ορατότητα και εργονομία. Το εύκολο και φιλικό στο χρήστη interface ενεργοποιείται μέσω Bluetooth, ενώ το σύστημα είναι συμβατό με Android Auto και Apple CarPlay. Μια ολοκαίνουργια επιλογή που ονομάζεται “Car” δίνει πρόσβαση σε ορισμένες ρυθμίσεις των συστημάτων υποβοήθησης (ADAS).

Τέλος, το Media Nav παρέχει στο νέο Dacia Jogger ενσωματωμένες δυνατότητες πλοήγησης και ασύρματη συνδεσιμότητα μέσω Wi-Fi για Apple CarPlay και Android Auto. Το ηχοσύστημα διαθέτει έξι ηχεία και δύο θύρες USB. Τι άλλο να ζητήσεις;

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Dacia Jogger: Αλλάζει τους κανόνες
Dacia Jogger: Το οικογενειακό αυτοκίνητο από την… αρχή
Dacia Jogger: Με κορυφαίους χώρους και ανέσεις για επτά