Live Κίνηση
Περισσότερα
CITROEN 2022

Η έντονη προσωπικότητα του νέου Citroen C3

Ελλάδα 10:40
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η έντονη προσωπικότητα του νέου Citroen C3

CITROEN 2022

Η έντονη προσωπικότητα του νέου Citroen C3

CITROEN 2022

To νέο Citoren C3 αποτελεί ξεκάθαρα το best-seller στη γκάμα των μοντέλων της Citroën και είναι το κορυφαίο στο B segment τόσο από πλευράς άνεσης, όσο και από πλευράς προσωπικότητας.

Advertisement
Advertisement

Χαρισματικό και ιδιαίτερα γοητευτικό, το νέο C3 συνεχίζει την εξαιρετική του πορεία στην πολύ ανταγωνιστική κατηγορία, με την τόνωση των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών σε ότι έχει να κάνει με την εμφάνιση.

Αυτό σημαίνει πως η προσωπικότητα του ενισχύεται κυρίως από τους χρωματικούς συνδυασμούς του ελκυστικού σχεδιαστικά αμαξώματος, αλλά και την άνεση που κάνει εξορισμού τα μοντέλα της Citroën να ξεχωρίζουν.

Advertisement
Advertisement

Το μοντέλο που έδωσε νέα ώθηση στις πωλήσεις της γαλλικής μάρκας από το 2016, φαίνεται πως έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη περισσότερων από 750.000 ανθρώπων παγκοσμίως.

Είναι ξεκάθαρα μια επιτυχία της “Inspired By You” διάθεσης της Citroën, η οποία εμφανίζεται πρόθυμη να επεκταθεί, στοχεύοντας σε ένα κοινό που θέλει την καλύτερη δυνατή λύση για τις μετακινήσεις του στην πόλη, αλλά και έξω από αυτή.

Και το νέο C3 θέλει να προσεγγίσει νέους, δημιουργικούς, αισιόδοξους και σε διαρκή κίνηση ανθρώπους, έχοντας παράλληλα και τις εταιρικές ανάγκες σε πρώτο πλάνο.

Advertisement

Με τις νέες ενδιαφέρουσες αλλαγές, η Citroën επιδιώκει να τονώσει τη διάθεση των υποψήφιων αγοραστών για διαφοροποίηση. Κοντολογίς, το νέο C3 είναι το μοντέλο με τις περισσότερες επιλογές για εξατομίκευση, ενώ είναι και το πλέον άνετο αυτοκίνητο στην κατηγορία Β.

Advertisement

Με την ξεχωριστή αισθητική και το μοναδικό του σχήμα, σε μια κατηγορία γεμάτη με στερεότυπα, το νέο και πολύ προικισμένο Citroën C3 συνεχίζει να ταράζει τα νερά της αγοράς.

Το δυναμικό στυλ του νέου μπροστινού μέρους, που υλοποιεί τη νέα “υπογραφή” από το πρωτότυπο CXPERIENCE, έχει νέα εμπρός φωτιστικά σώματα τεχνολογίας LED, νέες ζάντες αλουμινίου 16” και 17”, καθώς και νέα σχεδίαση στα Airbump για ένα πιο δυνατό look.

Advertisement

Το νέο Citroën C3 επιτρέπει σε όλους να δημιουργήσουν το αυτοκίνητό τους σύμφωνα πάντα με τις απαιτήσεις τους. Τα νέα στοιχεία εξατομίκευσης συμπεριλαμβάνουν πλέον 97 χρωματικούς συνδυασμούς, με νέα εξωτερικά χρώματα (Elixir Red και Spring Blue), νέα εξωτερικά διακοσμητικά και νέα σχέδια, αλλά και χρώματα για την καμπίνα των επιβατών (Techwood και Emerald). Πολύ στιλ δηλαδή.

Εν κατακλείδι, το ανανεωμένο Citroen C3 έχει σχεδιαστεί με τέτοιο ιδανικό τρόπο ώστε κάθε διαδρομή, να είναι μια ιδιαίτερα ευχάριστη εμπειρία για όλους. Είτε για αυτούς που βρίσκονται στο εσωτερικό του, είτε για εκείνους που το θαυμάζουν απέξω. Πραγματικά, τίποτα λιγότερο…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
To Citroen C3 Aircross τινάζει την μπάνκα στον αέρα!
Citroen C3: Παίζει το ρόλο του μοναδικού αυτοκινήτου στην οικογένεια
Η άνεση κυλά στο αίμα του νέου Citroen C3 Aircross