Live Κίνηση
Περισσότερα
CITROEN 2022

To Citroen C3 Aircross τινάζει την μπάνκα στον αέρα!

Ελλάδα 23:52
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

To Citroen C3 Aircross τινάζει την μπάνκα στον αέρα!

CITROEN 2022

To Citroen C3 Aircross τινάζει την μπάνκα στον αέρα!

CITROEN 2022

Το νέο Citroen C3 Aircross ξεχωρίζει κυρίως από την ιδιαίτερη και σαφώς πιο μοντέρνα πρόσθια όψη που το κάνει πλέον να ξεχωρίζει από τα περισσότερα SUV που υπάρχουν σήμερα στην αγορά.

Advertisement
Advertisement

Αξιοπρόσεκτα σημεία του νέου C3 Aircross είναι η επιθετική μάσκα που φιλοξενεί νέας σχεδίασης φωτιστικά σώματα LED, τα οποία ενώνονται με γρίλια χρωμίου θυμίζοντας σε πολλά σημεία το πρωτότυπο CXPERIENCE.

Το μυώδες καπό είναι ανάγλυφο, ο προφυλακτήρας έχει πολύ μοντέρνο σχεδιασμό, με τις εισαγωγές αέρα μάλιστα να διακοσμούν την προστατευτική ποδιά, ενώ οι ζάντες 16” και 17” διαθέτουν ανανεωμένη σχεδίαση.

Advertisement
Advertisement

Στο εσωτερικό, η αίσθηση της καινοτομίας είναι εξίσου έντονη. Ξεχωρίζει η μεγαλύτερης διαμέτρου κεντρική οθόνη αφής που φτάνει τώρα τις 9”, με το infotainment να περιλαμβάνει στον βασικό εξοπλισμό το εξελιγμένο σύστημα πλοήγησης Citroën Connect Nav, ενώ δεν λείπει η ασύρματη φόρτιση για smartphone. Ενα επίσης σημείο στο οποίο διαπρέπει το νέο C3 Aircross είναι και το υψηλό επίπεδο άνεσης που προσφέρει στους επιβάτες.

Σε αυτό βέβαια, καθοριστικό ρόλο παίζουν τα καθίσματα Advanced Comfort, τα οποία είναι στάνταρ στην έκδοση Shine και προσφέρουν καλύτερη στάση του σώματος. Από το μενού δεν λείπει το έγχρωμο Head-Up Display, στο οποίο προβάλλονται οι απαραίτητες πληροφορίες για τον οδηγό, ενώ πλουσιότερο είναι και το πακέτο ενεργητικής ασφάλειας, με 12 συνολικά συστήματα υποβοήθησης και νέα προσθήκη την κάμερα οπισθοπορείας Top Rear Vision.

Advertisement

Η Citroen προσφέρει στο νέο C3 Aircross 70 συνολικά διαφορετικούς εξωτερικούς χρωματικούς συνδυασμούς. Οι επιλογές περιλαμβάνουν τρία νέα χρώματα αμαξώματος, (Khaki Grey, Voltaic Blue και Polar White), νέα πακέτα χρωματικών ενθέτων, καθώς και τρεις διαφορετικές αποχρώσεις της οροφής.

Η γκάμα των κινητήρων περιλαμβάνει τελευταίας γενιάς σύγχρονα σύνολα Euro 6d. Στην ενδιαφέρουσα βάση δεσπόζει το βενζινοκίνητο 3κύλινδρο τούρμπο σύνολο PureTech 1,2 lt, με απόδοση 110 PS. Ψηλότερα υπάρχει η ισχυρότερη έκδοση με τους 130 PS, ενώ δεν λείπουν φυσικά και οι ιδιαίτερα οικονομικοί πετρελαιοκινητήρες BlueHDi 1,5 lt με 110 και 120 PS.

Advertisement

Σε ό,τι αφορά τα κιβώτια, οι μικρότερης ιπποδύναμης εκδόσεις διατίθενται με το εξαιρετικό χειροκίνητο των έξι σχέσεων, ενώ οι πιο ισχυρές υιοθετούν στάνταρ το πολύ αποδοτικό αυτόματο κιβώτιο ΕΑΤ8. Σκέφτεστε τίποτα καλύτερο;

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Δωρεάν αναβάθμιση για το Citroen C3 Aircross σας!
Citroen C3 Aircross: Νέο πρόγραμμα δωρεάν αναβάθμισης εξοπλισμού
Συγκριτική δοκιμή: Citroen C3 Aircross 1.2 PureTech 130 EAT & Opel Crossland 1.2 T 130 PS