Live Κίνηση
Περισσότερα
CITROEN 2022

Η άπλετη φιλοξενία του νέου Citroen C3 Aircross

Ελλάδα 3:26
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η άπλετη φιλοξενία του νέου Citroen C3 Aircross

CITROEN 2022

Η άπλετη φιλοξενία του νέου Citroen C3 Aircross

CITROEN 2022

Ένα SUV τόσο ευέλικτο όσο ποτέ, το νέο Citroen C3 Aircross διατηρεί όλες τις εντυπωσιακές του δυνατότητες για κίνηση σε κάθε είδους έδαφος, με το προηγμένο σύστημα Grip Control με Hill Assist Descent.

Advertisement
Advertisement

Ένα άνετο SUV για κάθε δραστήριο τρόπο ζωής, αφού εκτός από τη χαρακτηριστική άνεση που αποτελεί σημείο αναφοράς στην κατηγορία και την ευρυχωρία στην καμπίνα, εμφανίζεται ακόμα πιο βελτιωμένο στον τομέα της άνεσης με την εισαγωγή των καθισμάτων Advanced Comfort που εγκαινιάστηκαν στα C4 Cactus και C5 Aircross.

Το νέο C3 Aircross, είναι ένα SUV που κάνει τη ζωή σας ευκολότερη: απλοποιεί την καθημερινή ζωή με απόλυτη ασφάλεια και σιγουριά, με μια νέα, μεγαλύτερη οθόνη αφής 9 ιντσών, νέους αποθηκευτικούς χώρους στη νέα κεντρική κονσόλα, 5 τεχνολογίες συνδεσιμότητας και 12 τεχνολογίες οδήγησης, με έγχρωμη προβολή των στοιχείων στην οθόνη του Head Up Display και κάμερα οπισθοπορείας με Top Rear Vision.

Advertisement
Advertisement

Το νέο C3 Aircross έχει κερδίσει σε ωριμότητα, έχει αναβαθμιστεί και δείχνει μια πιο ισχυρή προσωπικότητα με το νέο, πολύ εκφραστικό, ανασχεδιασμένο μπροστινό μέρος, με νέα χρώματα, χρωματιστά ένθετα στο αμάξωμα και περιβάλλοντα στην καμπίνα. Παραμένει ένα SUV για τον απόλυτα δραστήριο τρόπο ζωής. Βρίσκεται στην καρδιά του B-SUV Segment, με ένα ευρύ φάσμα επιλογών για να ικανοποιήσει τις προσδοκίες όλων των πελατών.

Το νέο C3 Aircross αλλάζει την «παιχνιδιάρικη» στάση του και αναβαθμίζεται σε μια ισχυρή, αποφασιστική και ακόμα πιο ώριμη προσωπικότητα, ανάλογη με τις προσδοκίες στην κατηγορία. Υιοθετεί μια εντελώς επανασχεδιασμένη μπροστινή όψη, που ενσωματώνει τη νέα «υπογραφή» της Citroën, με τους προβολείς LED που είναι μέρος του βασικού εξοπλισμού και μια νέα ασημί-γκρι προστατευτική σχάρα.

Advertisement

Το νέο C3 Aircross προσφέρει ένα ευρύ φάσμα επιλογών εξατομίκευσης, με έως και 70 εξωτερικούς συνδυασμούς με βάση τα 7 χρώματα (συμπεριλαμβανομένων τριών νέων), τα τέσσερα πακέτα χρωμάτων (συμπεριλαμβανομένων δύο νέων), που ενσωματώνουν νέες διακοσμητικές αποχρώσεις και την οροφή σε δύο χρωματικές αντιθέσεις. Διαθέτει επίσης νέες ζάντες αλουμινίου 16 και 17 ιντσών.

Σε ότι αφορά τώρα στην πολύ προσεγμένη και συνάμα εντυπωσιακή καμπίνα, το νέο C3 Aircross προσφέρει συνολικά 4 διαφορετικά αρμονικά και ζεστά περιβάλλοντα, σε ότι έχει να κάνει φυσικά με τη διάθεση φιλοξενίας.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
To Citroen C3 Aircross τινάζει την μπάνκα στον αέρα!
Η άνεση κυλά στο αίμα του νέου Citroen C3 Aircross
Η έντονη προσωπικότητα του νέου Citroen C3