Live Κίνηση
Περισσότερα
Citroen 2021

Νέο Citroen C4 C-Cross: Συνώνυμο της άνεσης

Ελλάδα 17:51
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Νέο Citroen C4 C-Cross: Συνώνυμο της άνεσης

Citroen 2021

Νέο Citroen C4 C-Cross: Συνώνυμο της άνεσης

Citroen 2021

Ένα πραγματικό σήμα κατατεθέν της Citroen που υποστηρίζει το σχεδιασμό και την εξέλιξη των οχημάτων της μάρκας, το πρόγραμμα Citroen Advanced Comfort, είναι μια νέα πιο μοντέρνα και πιο ορθολογική προσέγγιση στην άνεση.

Advertisement
Advertisement

Το νέο e-C4 C-Cross και το νέο C4 C-Cross προσφέρουν συγκεκριμένες λύσεις στους 4 πυλώνες αυτού του προγράμματος για να ανταποκριθούν στις πολλαπλές και παγκόσμιες προσδοκίες των πελατών όσον αφορά την άνεση.

Δείτε εδώ περισσότερα για το γαλλικό μοντέλο

  • Άνεση οδήγησης: για την προστασία των επιβατών από εξωτερικές ενοχλήσεις, τόσο από την άποψη των προβλημάτων που ανακύπτουν από την ανάρτηση, όσο και από την άποψη του επιπέδου θορύβου, έτσι ώστε να είναι σαν να βρίσκεστε στο σαλόνι του σπιτιού σας.
  • Άνεση διαβίωσης: να διευκολύνεται η παραμονή των επιβατών στην καμπίνα του αυτοκινήτου, χάρη στην ευρυχωρία, τα πρακτικά σημεία αποθήκευσης αντικειμένων και την έξυπνη διαρρύθμιση.
  • Άνεση του μυαλού: παροχή ηρεμίας στον οδηγό μειώνοντας την πνευματική κόπωση, οργανώνοντας και δίνοντας προτεραιότητα στις πληροφορίες, ώστε να εμφανίζονται μόνο αυτές που είναι πραγματικά χρήσιμες, δημιουργώντας μια χαλαρωτική εσωτερική ατμόσφαιρα.
  • Άνεση χρήσης: για βελτίωση της χρήσης του αυτοκινήτου και του εξοπλισμού του με έξυπνη τεχνολογία, χρήσιμα χαρακτηριστικά καθημερινής βοήθειας και ψηφιακή διεπαφή μεταξύ επιβατών και αυτοκινήτου.

Advertisement
Advertisement

Ανάρτηση με Progressive Hydraulic Cushions
Το νέο e-C4 C-Cross και το νέο C4 C-Cross είναι εξοπλισμένα από τη βασική τους κιόλας έκδοση, με την ανάρτηση που χρησιμοποιεί τα Progressive Hydraulic Cushions, τα οποία παρουσιάστηκαν για πρώτη φορά στα C4 Cactus και C5 Aircross SUV, παρέχοντας εξαιρετική άνεση και αίσθηση οδήγησης πάνω σε «μαγικό χαλί», για ευεξία, δυναμισμό και κορυφαία οδικά χαρακτηριστικά. Αυτό το αποκλειστικό στοιχείο είναι το αποκορύφωμα της τεχνογνωσίας της Citroen στον τομέα της ανάρτησης: η άνεση της ανάρτησης βρίσκεται στα γονίδια της Μάρκας για περισσότερα από 100 χρόνια και οι πελάτες έχουν πιστέψει στην άνεση της Citroen, η οποία είναι διαφορετική από οτιδήποτε άλλο στην αγορά. Για τη συγκεκριμένη τεχνολογία στην ανάρτηση του αυτοκινήτου, έχουν κατατεθεί 20 πατέντες από τη Citroen.

Καθίσματα Advanced Comfort 
Τα μεγάλα και φιλόξενα καθίσματα του νέου e-C4 C-Cross και του νέου C4 C-Cross προσκαλούν τους επιβάτες να κάτσουν αναπαυτικά στην καμπίνα. Παρέχουν μια ευχάριστη αίσθηση άνεσης, ευεξίας και υποστήριξης, δίνοντας στους επιβάτες την εντύπωση ότι κάθονται σε μια πολυθρόνα και είναι απομονωμένοι από το δρόμο. Καθισμένοι ψηλότερα από τον ανταγωνισμό, οι επιβάτες είναι εγγυημένο ότι θα δουν περισσότερα κατά τη διάρκεια της διαδρομής τους με το νέο μοντέλο της Citroen. Για να βελτιωθεί ακόμα περισσότερο η αίσθηση της άνεσης, τα μπροστινά καθίσματα μπορούν να εξοπλιστούν με σύστημα μασάζ και θέρμανση.

Advertisement

Δείτε εδώ περισσότερα για το γαλλικό μοντέλο

Advertisement

Διαβάστε επίσης:
Οι τιμές του νέου Citroen C4 C-Cross στην Ελλάδα
Δοκιμή: Citroen C4 C-Cross 1.2 PureTech 130 EAT8
Στα σχέδια μικρό Citroen SUV