Live Κίνηση
Περισσότερα
Ελλάδα 13:20
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
string(12) "top-elastika"

Continental PremiumContact 6

Από την ίδρυσή της, το 1871, η Continental εργάζεται με έναν στόχο: να φέρνει την ασφάλεια στους δρόμους χωρίς συμβιβασμούς στην άνεση και την απόλαυση της οδήγησης. Από το πρώτο ελαστικό με προφίλ πέλματος στον κόσμο μέχρι το πρωτοποριακό eContact και τις καινοτομίες μας στην ασφάλεια της αυτοκίνησης – εδώ και πάνω από 140 χρόνια αναπτύσσει σταθερά την εξειδίκευσή μας στην κινητικότητα , τις μεταφορές και την επεξεργασία στοιχείων.

Σύρετε προς τα κάτω για περισσότερα - 2/6

Bridgestone Potenza Sport

Η Bridgestone διαθέτει μια ισχυρή παρακαταθήκη εμπειρίας και εξειδίκευσης σε ελαστικά υψηλών επιδόσεων χάρη στη μεγάλη κληρονομιά της από τους αγώνες Formula 1 και τις μακροχρόνιες συνεργασίες με Premium κατασκευαστές αυτοκινήτων υψηλών επιδόσεων.

Σύρετε προς τα κάτω για περισσότερα - 3/6

Toyo Proxes Comfort

Το Proxes Comfort της Toyo Tires αναπτύχθηκε για να παρέχει κορυφαία επίπεδα σταθερότητας καθώς και για άνετη, χαλαρή και απολαυστική καθημερινή οδήγηση.

Σύρετε προς τα κάτω για περισσότερα - 4/6

Cooper® Discoverer STT PRO POR

Για τη σίγουρη οδήγησή μας, είναι απαραίτητο να έχουμε και τον σωστό εξοπλισμό. Ειδικά στον κόσμο του off-road αυτό γίνεται ακόμα πιο σημαντικό. Δεν είναι όλα τα ελαστικά ικανά να αναποκριθούν σε ακραίες καταστάσεις, αλλά τα Cooper® Discoverer STT PRO POR μπορούν!

Σύρετε προς τα κάτω για περισσότερα - 5/6

Goodyear Vector 4Seasons Gen-3

Το Vector 4Seasons Gen-3 είναι το πρόσφατο και πιο προηγμένο μοντέλο της δημοφιλής σειράς ελαστικών 4 εποχών Vector 4 Seasons της Goodyear, η οποία πρωτοπορεί στην ανάπτυξη τεχνολογίας ελαστικών 4 εποχών εδώ και 35 χρόνια, προσφέροντας κορυφαία απόδοση ολόκληρο τον χρόνο. Γι’αυτό και το συγκεκριμένο all season ελαστικό διακρίθηκε “νικητής”!

Σύρετε προς τα κάτω για περισσότερα - 6/6