ΑΦΙΕΡΩΜΑ

Toyo Proxes Comfort

Toyo Proxes Comfort

Το Proxes Comfort της Toyo Tires αναπτύχθηκε για να παρέχει κορυφαία επίπεδα σταθερότητας καθώς και για άνετη, χαλαρή και απολαυστική καθημερινή οδήγηση.

Με προηγμένη τεχνολογία

Η νέα σύνθεση του πέλματος και η εσωτερική δομή του Proxes Comfort δίνουν στο ελαστικό βελτιωμένη σταθερότητα σε υψηλές ταχύτητες και χειρισμό με σιγουριά, καθώς και εξαιρετική πέδηση. Προσφέρεται με πάνω από 60 διαστάσεις για ζάντες από 14 ιντσών έως και 20 ιντσών.

Η άνεση και η ασφάλεια σε υψηλό επίπεδο

Φρενάρισμα σε υγρό και στεγνό οδόστρωμα

Εκτός από την άνεση που προσφέρει το Proxes Comfort, η νέα σύνθεση του ελαστικού παρέχει καλή απόδοση σε βρεγμένο και στεγνό οδόστρωμα. Συνεπώς, η απόσταση του φρεναρίσματος είναι αισθητά μικρότερη.

Σταθερότητα σε υψηλές ταχύτητες

Το ελαστικό πρέπει να αντέχει σε υψηλές ταχύτητες και να παρέχει τη μεγαλύτερη ασφάλεια και άνεση στους επιβάτες. Το προφίλ και ο νέος σχεδιασμός είναι οι κύριες αιτίες που το Proxes Comfort είναι σταθερό στον δρόμο και προσφέρει πολύ καλή οδική συμπεριφορά.

Δυναμικός σχεδιασμός πέλματος

Το κύριο πέλμα έχει κατασκευαστεί και φέρει βελτιωμένη οδική συμπεριφορά σε βρεγμένο και στεγνό οδόστρωμα, ενώ οι πλευρικές εγκοπές ενισχύουν την πρόσφυση σε κάθε τερέν και μειώνουν την απόσταση φρεναρίσματος.

Οι δυναμικές βελτιώσεις στην απόδοση σε συνδυασμό με μια ήσυχη και άνετη οδήγηση, καθιστά το Proxes Comfort ως ένα από τα πιο ικανά ελαστικά που διατίθενται ευρέως στην αγορά.

Ασύμμετρη σχεδίαση ελαστικών

-Υψηλή ακαμψία ελαστικών

-Παρέχει γερό κράτημα και σταθερότητα στο στρίψιμο

-Υψηλή πυκνότητα στην εσωτερική πλευρά των ελαστικών

-Βελτιωμένη πρόσφυση στην υγρασία

Ο Ken Block, πρώην οδηγός WRC και δημιουργός της θρυλικής σειράς Gymkhana, εμπιστεύεται την Toyo Tires εδώ και αρκετά χρόνια, μιας και είναι ελαστικά που έχουν καλή απόδοση με μεγάλη αντοχή στις υψηλές θερμοκρασίες. Το σταθερό πάτημα είναι πολύ σημαντικό για τον Ken Block αφού κρίνεται και το… εκατοστό.

volume_up Toggle video full width
play_arrow pause
Παρουσίαση Video
volume_up Toggle video full width
play_arrow pause
Παρουσίαση Video