ΑΦΙΕΡΩΜΑ

Bridgestone Potenza Sport

Bridgestone Potenza Sport

Η Bridgestone διαθέτει μια ισχυρή παρακαταθήκη εμπειρίας και εξειδίκευσης σε ελαστικά υψηλών επιδόσεων χάρη στη μεγάλη κληρονομιά της από τους αγώνες Formula 1 και τις μακροχρόνιες συνεργασίες με Premium κατασκευαστές αυτοκινήτων υψηλών επιδόσεων.

Απόλυτος έλεγχος

Το νέο Bridgestone Potenza Sport δημιουργήθηκε σε συνεργασία με τους οδηγούς μέσα από μία εκτεταμένη έρευνα αγοράς. Απελευθερώνει τις επιδόσεις ενώ ταυτόχρονα εξασφαλίζει στους οδηγούς τον απόλυτο έλεγχο του οχήματος τους.

Με υπεροχή που ξεχωρίζει στις σπορ επιδόσεις

Η καλύτερη πρόταση της αγοράς

Το ελαστικό νέας γενιάς Bridgestone Potenza Sport αποτελεί την καλύτερη πρόταση της αγοράς για Premium, σπορ επιδόσεις, υψηλής ακρίβειας, προσφέροντας άριστη απόδοση στην κατηγορία στο στεγνό, σε συνδυασμό με κορυφαίες επιδόσεις στο βρεγμένο.

Κορυφαίο σε στεγνό και βρεγμένο τερέν

Οι εξαιρετικές δυνατότητες του ελαστικού τόσο σε στεγνό όσο και σε βρεγμένο οδόστρωμα συνοδεύονται με μεγαλύτερη χιλιομετρική απόδοση σε σχέση με τον προκάτοχό του, το Potenza S001.

Μοναδική σχεδίαση και κατασκευή

Νέα ασύμμετρη σχεδίαση πέλματος, νέα σύνθεση γόμας, ενισχυμένος σκελετός για σταθερότητα και ακρίβεια στον έλεγχο με εξαιρετική απόκριση στο φρενάρισμα.

Tο Bridgestone Potenza Sport διαθέτει ετικέτα της Ε.Ε. με διαβάθμιση «A» στο κράτημα σε βρεγμένο σε όλες τις διαστάσεις και θεωρείται ως το καλύτερο ελαστικό σε απόδοση σε στροφές σε βρεγμένο και χειρισμό, σε δοκιμές που πραγματοποιήθηκαν από τον TÜV SÜD.

Η 1η επιλογή για... supercars

Tο Bridgestone Potenza Sport αποτελεί την πρώτη επιλογή μερικών από τις πλέον διάσημες μάρκες αυτοκινήτων στον κόσμο, όπως η Maserati, Lamborghini, η Ferrari και η BMW

Με σημαντικές διακρίσεις

Tο Bridgestone Potenza Sport σαρώνει τις πρωτιές και τις διακρίσεις σε δοκιμές σπορ ελαστικών από φορείς και περιοδικά διεθνούς φήμης όπως το Autobild, SportAuto κ.λπ

volume_up Toggle video full width
play_arrow pause
Παρουσίαση Video
volume_up Toggle video full width
play_arrow pause
Παρουσίαση Video