ΑΦΙΕΡΩΜΑ

Goodyear Vector 4Seasons Gen-3

Goodyear Vector 4Seasons Gen-3

Το Vector 4Seasons Gen-3 είναι το πρόσφατο και πιο προηγμένο μοντέλο της δημοφιλής σειράς ελαστικών 4 εποχών Vector 4 Seasons της Goodyear, η οποία πρωτοπορεί στην ανάπτυξη τεχνολογίας ελαστικών 4 εποχών εδώ και 35 χρόνια, προσφέροντας κορυφαία απόδοση ολόκληρο τον χρόνο. Γι’αυτό και το συγκεκριμένο all season ελαστικό διακρίθηκε “νικητής”!

Το Goodyear Vector 4Seasons Gen-3 σάρωσε τα βραβεία

Το Goodyear Vector 4Seasons Gen-3 αναδείχτηκε νικητής στη δοκιμή ελαστικών 4 εποχών του γερμανικού περιοδικού Auto Bild για δεύτερη συνεχή χρονιά επικρατώντας 32 άλλων brands. Τα κριτήρια επιλογής ήταν η οδήγηση σε στεγνό, βρεγμένο και χιονισμένο οδόστρωμα καθώς και η χιλιομετρική απόδοση. Το Vector 4Seasons Gen-3 ήταν το μόνο ελαστικό που απέσπασε «πράσινη» βαθμολογία και στις 16 κατηγορίες συγκεντρώνοντας θετικές κριτικές όπως ότι «προσφέρει εξαιρετική απόδοση σε όλες τις καιρικές συνθήκες, δυναμικό χειρισμό, μικρές αποστάσεις φρεναρίσματος σε βρεγμένο οδόστρωμα, πολύ καλά επίπεδα υδρολίσθησης, χιλιομετρική απόδοση και πολύ καλή σχέση τιμής-απόδοσης». Επίσης, η Goodyear ανακηρύχθηκε ως ο Κορυφαίος Κατασκευαστής Ελαστικών 4 Εποχών από το Auto Bild για 2η συνεχόμενη χρονιά, αναγνωρίζοντας τη σειρά ελαστικών 4 εποχών της Goodyear ως την καλύτερη της αγοράς για το 2021.

Εξαιρετική απόδοση σε βρεγμένο, στεγνό οδόστρωμα και στο χιόνι

Snow Grip Technology : Καλύτερη πρόσφυση στο χιόνι

Καλύτερη πρόσφυση στο χιόνι χάρη στο μεγάλο αριθμό εγκοπών στο κέντρο του πέλματος. Οι εγκοπές επηρεάζουν η μία την άλλη στα σημεία τομής τους, οπότε διεγείρεται το άνοιγμά τους για καλύτερη πρόσφυση.

Dry Handling Technology

Μικρότερη απόσταση φρεναρίσματος σε στεγνό δρόμο και βελτιωμένος χειρισμός σε στεγνό δρόμο. Μειωμένη παραμόρφωση του ελαστικού κατά τη διάρκεια έντονων ελιγμών χάρη στα ανθεκτικά μπλοκ της στεφάνης και των ώμων

Aqua Control Technology

Αντοχή στην υδρολίσθηση σε όλη τη διάρκεια ζωής του ελαστικού. Με το πέρασμα του χρόνου, οι αυλακώσεις αναπτύσσονται ώστε να εξασφαλίζεται συνεχώς η διασπορά του νερού.

– Καλύτερη πρόσφυση στο χιόνι.

 

– Μικρότερη απόσταση φρεναρίσματος σε στεγνό δρόμο και βελτιωμένος χειρισμός σε στεγνό δρόμο.

 

– Αντοχή στην υδρολίσθηση σε όλη τη διάρκεια ζωής του ελαστικού.

Ένα κορυφαίο ελαστικό για ολόκληρο τον χρόνο

Δε χρειάζεστε διαφορετικά ελαστικά το χειμώνα και διαφορετικά ελαστικά το καλοκαίρι.Τα ελαστικά Goodyear Vector 4Seasons Gen-3 σας καλύπτουν σε κάθε καιρική συνθήκη. Επωφεληθείτε τη μεγαλύτερη διάρκεια ζωής των ελαστικών σας, κάθε εποχή του χρόνου και απολαύστε περισσότερα χιλιόμετρα και μικρότερη κατανάλωση καυσίμου με ένα ελαστικό που διαθέτει μεγαλύτερη δυνατότητα κύλισης.

volume_up Toggle video full width
play_arrow pause
Παρουσίαση Video
volume_up Toggle video full width
play_arrow pause
Παρουσίαση Video