ΑΦΙΕΡΩΜΑ

Cooper® Discoverer STT Pro

Cooper® Discoverer STT PRO POR

Για τη σίγουρη οδήγησή μας, είναι απαραίτητο να έχουμε και τον σωστό εξοπλισμό. Ειδικά στον κόσμο του off-road αυτό γίνεται ακόμα πιο σημαντικό. Δεν είναι όλα τα ελαστικά ικανά να αναποκριθούν σε ακραίες καταστάσεις, αλλά τα Cooper® Discoverer STT PRO POR μπορούν!

Μοναδικές επιδόσεις εκτός δρόμου

Η αμερικάνικη εταιρεία ελαστικών Cooper® ξεχωρίζει στον κόσμο του off-road/4×4 εφαρμόζοντας την πείρα των σχεδόν 100 ετών επάνω στο ακραίο ελαστικό Discoverer STT PRO POR, το οποίο σχεδιάστηκε για χρήση 85% στο χώμα και 15% στην άσφαλτο. Επομένως, η Cooper® με το εν λόγω ελαστικό προσφέρει μοναδικές επιδόσεις εκτός δρόμου, χωρίς να θυσιάσει τα ασφάλτινα χαρακτηριστικά που αναζητά ένας οδηγός, όπως είναι η άνεση και η ασφάλεια.

Εξαιρετική απόδοση σε όλες τις καταστάσεις

Υβριδικό «3-2» μοτίβο πέλματος

Ένα μοναδικό υβριδικό πέλμα που, χάρη στη διαμόρφωσή του, μειώνει τον θόρυβο ενώ αυξάνει τη σταθερότητα στην κίνηση.

Εγκοπές μεταβλητού βάθους

Σχεδιασμένες για να αυξάνουν την πρόσφυση στη λάσπη και σε διάφορες μαλακές επιφάνειες (άμμο, χώμα κλπ), ώστε να μην χάνεται ποτέ ο έλεγχος.

Κατασκευή Armor Tek3®

Μια μέθοδος κατασκευής που εξασφαλίζει μεγαλύτερη ανθεκτικότητα και προστασία από τρυπήματα.

Ιδανικό, για όσους αναζητούν την περιπέτεια σε δύσβατα και δυσπρόσιτα εδάφη.

off-road για όλες τις διαστάσεις

Τα Cooper® Discoverer STT PRO POR προσφέρονται σε οποιοδήποτε όχημα, αφού διατίθενται σε πάνω από 30 διαστάσεις για ζάντες από 15 έως 22 ίντσες.

Ξεχάστε τα... κλαταρίσματα

Τα Cooper® Discoverer STT PRO POR έχουν σχεδιαστεί για να αντιμετωπίζουν τις πιο ακραίες συνθήκες, αντέχουν μεγάλες καταπονήσεις χωρίς… κλατάρισμα. Αυτό, εγγυάται καλή απόδοση σε στεγνές και βρεγμένες συνθήκες καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους, σε έναν ισχυρό συμβιβασμό μεταξύ διάρκειας και απόδοσης.

volume_up Toggle video full width
play_arrow pause
Παρουσίαση Video
volume_up Toggle video full width
play_arrow pause
Παρουσίαση Video