ΑΦΙΕΡΩΜΑ

Continental PremiumContact™ 6

Continental PremiumContact 6

Από την ίδρυσή της, το 1871, η Continental εργάζεται με έναν στόχο: να φέρνει την ασφάλεια στους δρόμους χωρίς συμβιβασμούς στην άνεση και την απόλαυση της οδήγησης. Από το πρώτο ελαστικό με προφίλ πέλματος στον κόσμο μέχρι το πρωτοποριακό eContact και τις καινοτομίες μας στην ασφάλεια της αυτοκίνησης – εδώ και πάνω από 140 χρόνια αναπτύσσει σταθερά την εξειδίκευσή μας στην κινητικότητα , τις μεταφορές και την επεξεργασία στοιχείων.

Μία αληθινά κορυφαία εμπειρία

To PremiumContact™ 6 της Continental προσφέρεται απο 15 ιντσών έως και 22 ιντσών ζάντες. Εκτός από το εξαιρετικό φρενάρισμα σε βρεγμένο και την αύξηση της χιλιομετρικής απόδοσης, η μεγαλύτερη ευκολία στην οδήγηση και οι καλύτεροι χειρισμοί είναι κάτι που θα εκτιμήσει κανείς άμεσα στα PremiumContact™ 6.

PremiumContact 6: Για όλες τις κατηγορίες επιβατικών αυτοκινήτων

Βέλτιστο φρενάρισμα στο βρεγμένο και αύξηση της χιλιομετρικής απόδοσης χάρη στα Μείγματα Ασφαλείας Πυριτίου.

Η σύνθεση κρυσταλλικού πυριτίου επιτρέπει ποιοτικά ανώτερη απόδοση στο φρενάρισμα, ιδιαίτερα σε συνθήκες βρεγμένου οδοστρώματος. Διατηρώντας την απόδοση της ασφάλειας στο μέγιστο επίπεδο, βελτιώθηκε σημαντικά η χιλιομετρική απόδοση –ένα λυμένο πρόβλημα επιλογής κατά την ανάπτυξη ελαστικών.

Μεγαλύτερη ευκολία στην οδήγηση χάρη στο βελτιστοποιημένο για την άνεση αποτύπωμα

Το μείγμα πολυμερών που έχει βελτιστοποιηθεί ως προς την φθορά προσφέρει εξαιρετική βελτίωση, κατά περισσότερο από 15% στην χιλιομετρική απόδοση. Τα νέα πολυμερή έχουν βελτιώσει την επιφάνεια επαφής και την ανθεκτικότητα του πέλματος σε καθημερινές συνθήκες οδήγησης για κάθε κατηγορία οχήματος. Επιπλέον η ομαλή ακαμψία του προφίλ αυξάνει την άνεση στην οδήγηση και την χιλιομετρική απόδοση και μειώνει τον εξωτερικό θόρυβο.

Σπορ οδήγηση σε κάθε αυτοκίνητο χάρη στο σχέδιο προφίλ με βελτιστοποίηση για τους χειρισμούς

Ο προηγμένος σχεδιασμός των μακρομπλόκ εξασφαλίζει μέγιστο έλεγχο και ευστάθεια στις στροφές. Αυτή η σύνθετη δομή μπλοκ στον ώμο επιτρέπει την απόλυτη μετάδοση των πλευρικών δυνάμεων. Επιπλέον, η ασύμμετρη γεωμετρία των νεύρων παρέχει υψηλότερη ακαμψία του πέλματος και μειωμένη παραμόρφωση των μπλοκ για καλύτερη πρόσφυση κάτω από την επίδραση των πλευρικών δυνάμεων.

To PremiumContact™ 6 της Continental έχει σημειώσει σημαντικές διακρίσεις και σε δοκιμές ανάμεσα από 50 συμμετέχοντες κατέκτησε τον τίτλο του νικητή με την καλύτερη συμπεριφορά οδήγησης σε βρεγμένη και στεγνή επιφάνεια. Ακόμα, έχει δυναμική συμπεριφορά και ακρίβεια στην απόκριση τιμονιού.

Επίπεδο θορύβου

Ο εξωτερικός θόρυβος κύλισης που προέρχεται από το ελαστικό είναι ένας πολύ σημαντικός παράγοντας. Το PremiumContact™ 6 έχει βαθμολογηθεί σε τάξεις από Α έως C, ανάλογα με τη διάσταση του ελαστικού.

Κράτημα και απόδοση

Σύμφωνα με την ετικέτα του ελαστικού (βάσει Ε.Ε.) του PremiumContact™ 6 της Continental, στην κατηγορία της πρόσφυσης σε βρεγμένο δείχνει πόσο καλά θα αποδώσει το ελαστικό σε υγρές συνθήκες. Η απόδοση είναι από Α έως Ε, ανάλογα με τη διάσταση του ελαστικού. Παράλληλα, η μειωμένη αντίσταση κύλισης δείχνει πόσο οικονομικό και οικολογικό είναι ένα ελαστικό με το PremiumContact™ 6 να φτάνει έως και την κορυφαία βαθμολογία Α.

volume_up Toggle video full width
play_arrow pause
Παρουσίαση Video
volume_up Toggle video full width
play_arrow pause
Παρουσίαση Video