Live Κίνηση
Περισσότερα
Ελλάδα 9:41
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
string(14) "crossover-2021"

SEAT Arona

Δυναμικό όσο και κομψό, compact αλλά ευρύχωρο, προηγμένο τεχνολογικά αλλά απλό στην καθημερινή επαφή. Το SEAT Arona στοχεύει στο συναίσθημα αλλά τελικά σε κερδίζει με τη λογική!

Σύρετε προς τα κάτω για περισσότερα - 2/9

Renault Captur

Το νέο Renault Captur επιβεβαιώνει με τον καλύτερο τρόπο ότι έχει τη στόφα του απόλυτου crossover, αντανακλώντας δυναμισμό και έντονο χαρακτήρα. Το No 1 μοντέλο σε πωλήσεις στην κατηγορία του στην Ευρώπη, είναι εδώ, πιο επιβλητικό από ποτέ, με καθηλωτική σχεδίαση, πληθωρικούς χώρους, κορυφαία ποιότητα και ασφάλεια, υψηλή τεχνολογία, ισχυρά και οικονομικά συστήματα κίνησης, προσφέροντας άνεση και οδηγική απόλαυση, έτσι όπως μόνο η Renault ξέρει και μπορεί να χαρίσει.

Σύρετε προς τα κάτω για περισσότερα - 3/9

Opel Mokka

Ένα αυτοκίνητο που εμπνέει συναισθήματα και δείχνει το μελλοντικό προσανατολισμό της μάρκας, το νέο Opel Mokka είναι το πρώτο που υιοθετεί το νέο πρόσωπο της μάρκας, το Opel Vizor.

Σύρετε προς τα κάτω για περισσότερα - 4/9

Peugeot 2008

Το νέο Peugeot 2008 ξεχωρίζει από τον αυθεντικό χαρακτήρα ενός SUV και τις compact διαστάσεις του. Παράλληλα, η υψηλής αισθητικής σχεδίαση ενισχύει το ιδιαίτερα δυναμικό του στιλ.

Σύρετε προς τα κάτω για περισσότερα - 5/9

Ford Puma

Το νέο Ford Puma εξοπλίζεται με την κορυφαία τεχνολογία EcoBoost Hybrid 48-volt που αυξάνει την απόδοση, τις επιδόσεις και την οδηγική απόλαυση ενώ παράλληλα μειώνει την κατανάλωση και τις εκπομπές ρύπων.

Σύρετε προς τα κάτω για περισσότερα - 6/9

Citroen C4 C-Cross

To νέο C4 C-Cross είναι το μοντέλο της νέας γενιάς από τη Citroen, εμπνευσμένο από τις ανάγκες των ίδιων των πελατών και τον τρόπο οδήγησής τους. Προσφέρεται ως 100% ηλεκτρικό, βενζινοκίνητο και με κινητήρα πετρελαίου, για να καλύψει κάθε ανάγκη και να ικανοποιήσει κάθε προσδοκία, προσφέροντας μια μοντέρνα ιδέα γεμάτη χαρακτήρα.

Σύρετε προς τα κάτω για περισσότερα - 7/9

Goodyear EfficientGrip 2 SUV

Η νέα σειρά θερινών ελαστικών για SUV Goodyear EfficientGrip 2 SUV, προσφέρει εξαιρετική χιλιομετρική απόσταση, βελτιωμένη κατά +25% σε σχέση με τον προκάτοχό του EfficientGrip SUV καθώς και εξαιρετικές επιδόσεις φρεναρίσματος σε στεγνό και βρεγμένο οδόστρωμα.

Σύρετε προς τα κάτω για περισσότερα - 8/9

Honda Jazz Crosstar

Το Jazz Crosstar είναι νέο στη γκάμα του Jazz και σχεδιάστηκε για τους δυναμικούς, σύγχρονους ανθρώπους που θέλουν να ζουν έντονα τη ζωή τους. Τη στιβαρή, μυώδη παρουσία του Jazz Crosstar, ενισχύουν η ξεχωριστής αισθητικής γρίλια, οι κομψές ενσωματωμένες ράγες οροφής και η μεγαλύτερη απόσταση από το έδαφος για ευκολότερη πρόσβαση και επιβλητική θέα του οδοστρώματος μπροστά από το αυτοκίνητο.

Σύρετε προς τα κάτω για περισσότερα - 9/9