ΑΦΙΕΡΩΜΑ

Opel Mokka

Opel Mokka

Ένα αυτοκίνητο που εμπνέει συναισθήματα και δείχνει το μελλοντικό προσανατολισμό της μάρκας, το νέο Opel Mokka είναι το πρώτο που υιοθετεί το νέο πρόσωπο της μάρκας, το Opel Vizor.

Συναρπαστική σχεδίαση

Οι κοντοί πρόβολοι και το φαρδύ αμάξωμα συνθέτουν την τολμηρή, απέριττη εμφάνιση του συμπαγούς πενταθέσιου των 4,15 m. Το πιο εντυπωσιακό στοιχείο στο εμπρός τμήμα είναι το αμίμητο Opel Vizor. Θυμίζοντας full-face κράνος, μία προστατευτική μάσκα καλύπτει το νέο πρόσωπο της Opel, ενσωματώνοντας τη γρίλια, τους προβολείς LED και το νέας σχεδίασης έμβλημα της μάρκας με σήμα των κεραυνό (Opel Blitz) σε ένα στοιχείο.

Η Opel προχωρά στο μέλλον με συναρπαστική σχεδίαση και προηγμένη τεχνολογία

Εσωτερικό με ουσία

Το νέο Opel Pure Panel περιλαμβάνει δύο διευρυμένες οθόνες και επικεντρώνεται στα απαραίτητα. Αντίθετα με τα cockpit που είναι υπερφορτωμένα με πληροφορίες και χειριστήρια, το Pure Panel εκφράζει μία καθαρή αισθητική. Η δομή του είναι σαφής και κατανοητή με μία ματιά.

Ηλεκτροκίνηση ή θερμικοί κινητήρες

Για πρώτη φορά στην ιστορία της Opel, το νέο Mokka θα διατίθεται από την πρώτη ημέρα και σε μία πλήρως ηλεκτρική έκδοση, ταυτόχρονα με αυτές των κινητήρων εσωτερικής καύσης – χάρη στην πλατφόρμα CMP.

Καινοτομίες για όλους

Το νέο Mokka παραμένει πιστό στην παράδοση της μάρκας Opel να προσφέρει καινοτόμες τεχνολογίες από ανώτερες κατηγορίες στο ευρύ κοινό. Μεταξύ αυτών, προηγμένα συστήματα, όπως Advanced Cruise Control (ACC) και Active Lane Positioning. Το σύστημα φωτισμού προσφέρει επίσης κορυφαίες τεχνολογίες με προσαρμοζόμενο – και κατά συνέπεια – αντιθαμβωτικό φωτισμό IntelliLux LED matrix που περιλαμβάνει 14 στοιχεία, κάτι μοναδικό στην κατηγορία του Mokka.

Μασάζ για τον... οδηγό

Ο εξαιρετικός σχεδιασμός καθισμάτων αποτελεί παράδοση στην Opel. Διατίθενται ένα σπορ Alcantara και ένα κλασικό, δερμάτινο σαλόνι – ασυνήθιστο για όχημα της κατηγορίας του Mokka. Κορωνίδα, το θερμαινόμενο δερμάτινο κάθισμα με λειτουργία μασάζ για τον οδηγό.

Mokka-e: Η ηλεκτρική εκδοχή

Ένα τολμηρό, πρωτοποριακό όραμα σχεδίασης και τεχνολογίας παίρνει σάρκα και όστα. Αυτό είναι το νέο αμιγώς ηλεκτρικό Mokka. Εφοδιάζεται με ηλεκτροκινητήρα 100 kW (136 PS) και υπόσχεται 324 χιλιόμετρα αυτονομία με μία μόλις φόρτιση. Τα 260 Nm ροπής που έρχονται ακαριαία εκτοξεύοντας το νέο Mokka-e από στάση και φτάνοντας τα 100 χλμ./ώρα σε 9 sec.

Περισσότερο εξοπλισμό... δωρεάν!

Η Opel προσφέρει τη δυνατότητα στους υποψήφιους αγοραστές να αποκτήσουν το μοντέλο που επιθυμούν με επιπλέον εξοπλισμό… δωρεάν. Με το !more OPEL έχετε περισσότερο… Opel με λιγότερα χρήματα. Επιλέξτε τώρα το Mokka και την έκδοση που θέλετε και επωφεληθείτε από το πρόγραμμα !more OPEL.

Το νέο Mokka παραμένει πιστό στην παράδοση της μάρκας Opel να προσφέρει καινοτόμες τεχνολογίες από ανώτερες κατηγορίες στο ευρύ κοινό.

Συνδεσιμότητα και ψυχαγωγία

Το Radio BT, το οποίο προσφέρεται στάνταρ με τη βασική έκδοση, φέρει ψηφιακή οθόνη 7,0” για την απεικόνιση πληροφοριών του οδηγού και, όπως τα συστήματα Multimedia Radio και Multimedia Navi, μία έγχρωμη οθόνη αφής 7.0”. Το κορυφαίο Multimedia Navi Pro προφέρει έγχρωμη οθόνη αφής υψηλής ανάλυσης 10”. Σε αυτή την έκδοση η οθόνη πληροφοριών οδηγού καλύπτει πάνω από 12 ίντσες.

Γκάμα κινητήρων

-1.2 Turbo 100 PS / Χειροκίνητο κιβώτιο 6 σχέσεων
-1.2 Turbo 130 PS / Χειροκίνητο κιβώτιο 6 σχέσεων
-1.2 Turbo 130 PS / Αυτόματο κιβώτιο 8 σχέσεων

-1.5 Diesel 110 PS / Χειροκίνητο κιβώτιο 6 σχέσεων

-Mokka-e 136 PS

Opel Mokka 1.2 Turbo 100 PS

Ισχύς (PS)

100

Ροπή (Nm)

205

Επιτάχυνση (sec)

10,6

Μέση κατανάλωση (lt./100 km)

5,5

Εκπομπές ρύπων CO2 (g/km)

124

Τελική ταχύτητα (km/h)

188

volume_up Toggle video full width
play_arrow pause
Παρουσίαση Video
volume_up Toggle video full width
play_arrow pause
Παρουσίαση Video