ΑΦΙΕΡΩΜΑ

Citroen C4 C-Cross

Citroen C4 C-Cross

To νέο C4 C-Cross είναι το μοντέλο της νέας γενιάς από τη Citroen, εμπνευσμένο από τις ανάγκες των ίδιων των πελατών και τον τρόπο οδήγησής τους. Προσφέρεται ως 100% ηλεκτρικό, βενζινοκίνητο και με κινητήρα πετρελαίου, για να καλύψει κάθε ανάγκη και να ικανοποιήσει κάθε προσδοκία, προσφέροντας μια μοντέρνα ιδέα γεμάτη χαρακτήρα.

Με μοναδική σχεδιαστική ταυτότητα

Το νέο Citroen C4 C-Cross και e-C4 C-Cross συνδυάζει την κομψότητα και τον δυναμισμό ενός συμπαγούς Coupe, την στιβαρότητα ενός SUV χάρη στο αυξημένο ύψος, καθώς και την άνεση και την ευρυχωρία ενός Sedan με τους γενναιόδωρους χώρους για τα γόνατα των πίσω επιβατών.

Citroën Advanced Comfort: Για κορυφαία επίπεδα άνεσης

Ηλεκτρικό, βενζίνη και πετρέλαιο

Το νέο C4 C-Cross προσφέρει στους πελάτες την άνεση να επιλέξουν ανάμεσα σε 3 τύπους κινητήρων υψηλής απόδοσης και αποδοτικότητας: 100% Electric 100 kW (136 hp) με αυτονομία 350 km που επιτρέπει μεγάλη ελευθερία κινήσεων, βενζινοκινητήρα προδιαγραφών Euro 6d νέας γενιάς με απόδοση από 100 hp έως 155 hp ή diesel μηχανικό σύνολο με απόδοση από 110 hp έως 130 hp.

Σύγχρονη, καλαίσθητη και φιλόξενη καμπίνα

Το εσωτερικό φέρει υψηλή ποιότητας υλικών και μια άκρως σύγχρονη εικόνα. Είναι μια διάσταση του προγράμματος Citroen Advanced Comfort, με την οποία η γαλλική εταιρεία προτείνει άνεση με το καθαρό, απλό και μοντέρνο ταμπλό, τα όμορφα σχήματα στις επενδύσεις των θυρών, τα πολλαπλά σημεία αποθήκευσης, τα μαλακά υλικά και τα καθίσματα που προσκαλούν τους επιβάτες να έρθουν και να καθίσουν για μεγάλα διαστήματα.

Άνεση = Citroen

Το νέο e-C4 C-Cross και το νέο C4 C-Cross αποτελούν ένα νέο βήμα για το πρόγραμμα Citroen Advanced Comfort, προσφέροντας σύγχρονη πολύπλευρη άνεση για όλους. Η ανάρτηση με τα Progressive Hydraulic Cushions και τα Advanced Comfort καθίσματα προσφέρουν απόλυτη άνεση στην οδήγηση. Η άνεση των επιβατών ενισχύεται από τον υπέροχο εσωτερικό χώρο, με κύρια χαρακτηριστικά του την ευρυχωρία, τον μεγαλύτερο στην κατηγορία χώρο για τα γόνατα των πίσω επιβατών, των έξυπνων αποθηκευτικών χώρων και το Smart Pad Support Citroen.

Πολλαπλές Επιλογές Εξατομίκευσης

Με 31 εξωτερικούς συνδυασμούς, μπορεί να βρει κανείς αυτό που θέλει για να ταιριάξει με την εικόνα του. Πιο συγκεκριμένα, περιλαμβάνονται 7 χρώματα αμαξώματος, 5 χρωματικά πακέτα και μια μεγάλη συλλογή σχεδίων και διαφορετικών διαστάσεων για τις ζάντες.

Πάνω σε... μαγικό χαλί

Είναι εξοπλισμένο από τη βασική έκδοση, με την ανάρτηση που χρησιμοποιεί τα Progressive Hydraulic Cushions. Παρέχουν εξαιρετική άνεση και αίσθηση οδήγησης πάνω σε «μαγικό χαλί», για ευεξία, δυναμισμό και κορυφαία οδικά χαρακτηριστικά. Αυτό το αποκλειστικό στοιχείο είναι το αποκορύφωμα της τεχνογνωσίας της Citroen στον τομέα της ανάρτησης: η άνεση της ανάρτησης βρίσκεται στα γονίδια της μάρκας για περισσότερα από 100 χρόνια και οι πελάτες έχουν πιστέψει στην άνεση της Citroen, η οποία είναι διαφορετική από οτιδήποτε άλλο στην αγορά.

H Citroen θέλει να καλύψει όλες τις απαιτήσεις του αγοραστικού κοινού, αφήνοντας ταυτόχρονα και το στίγμα της

Το νέο e-C4 C-Cross. 100% Electric

Ο ηλεκτρικός κινητήρας είναι ιδιαίτερα δυνατός, με ισχύ 136 ίππων, άμεσα διαθέσιμη ροπή 260 Nm για καθαρή, γραμμική επιτάχυνση. Η επιτάχυνση από στάση έως τα 100 km/h γίνεται σε 9,7 δευτερόλεπτα στο πρόγραμμα Sport και η τελική ταχύτητα περιορίζεται ηλεκτρονικά στα 150 χλμ/ώρα. Η μπαταρία είναι 400 V Li-Ion με χωρητικότητα 50 kWh. Για ακόμα μεγαλύτερη σιγουριά, η μπαταρία είναι εγγυημένη για 8 χρόνια ή 160.000 χλμ για το 70% της χωρητικότητά της στη φόρτιση.

Αποθηκευτικοί χώροι

Ιδιαίτερη προσοχή έχει δοθεί κατά τη σχεδίαση του αυτοκινήτου, στους αποθηκευτικούς χώρους για την εξυπηρέτηση όλων των επιβατών. Ο σχεδιασμός του οχήματος, βασισμένος στο πρόγραμμα Citroen Advanced Comfort, έχει απελευθερώσει όσο το δυνατόν περισσότερους αποθηκευτικούς χώρους. Υπάρχουν τουλάχιστον 16 αποθηκευτικοί χώροι με συνολικό όγκο 39 λίτρων που εξασφαλίζουν τη μεγαλύτερη πρακτικότητα για τις καθημερινές ανάγκες, με καινοτόμο και πρακτικό εξοπλισμό που ανταποκρίνεται στις συνεχώς αυξανόμενες προσδοκίες όλων των επιβατών.

1.2 PureTech 130 EAT8

Ισχύς (PS)

131

Ροπή (Nm)

230

Επιτάχυνση (sec)

9,4

Μέση κατανάλωση (lt./100 km)

5,9

Χώρος αποσκευών (lt.)

380

Εκπομπές ρύπων CO2 (g/km)

134

volume_up Toggle video full width
play_arrow pause
Παρουσίαση Video
volume_up Toggle video full width
play_arrow pause
Παρουσίαση Video