ΑΦΙΕΡΩΜΑ

Goodyear EfficientGrip 2 SUV

Goodyear EfficientGrip 2 SUV

Η νέα σειρά θερινών ελαστικών για SUV Goodyear EfficientGrip 2 SUV, προσφέρει εξαιρετική χιλιομετρική απόσταση, βελτιωμένη κατά +25% σε σχέση με τον προκάτοχό του EfficientGrip SUV καθώς και εξαιρετικές επιδόσεις φρεναρίσματος σε στεγνό και βρεγμένο οδόστρωμα.

Τα δύο σημαντικά στοιχεία ενός ελαστικού για SUV

Αναμένεται ότι στην Ευρώπη τα νέα αυτοκίνητα που θα πωλούνται μέχρι το 2025 θα φτάσει το ποσοστό των 43%. Το 2020, από τις συνολικές ταξινομήσεις καινούργιων αυτοκινήτων στη Γηραιά Ήπειρο, η κατηγορία των SUV αντιπροσωπεύει το 37%. Η Goodyear με το λανσάρισμα της νέας σειράς ελαστικών EfficientGrip 2 SUV καλύπτει τις 2 βασικές απαιτήσεις των οδηγών SUV από τα ελαστικά τους: περισσότερα χιλιόμετρα και εξαιρετικά καλή απόδοση στο φρενάρισμα και στην πρόσφυση σε βρεγμένο οδόστρωμα.

Τεχνολογικές καινοτομίες του Efficientgrip 2 SUV

Τεχνολογία Mileage Plus

25% περισσότερα χιλιόμετρα. Υψηλή ελαστικότητα του πέλματος και ευκαμψία, με αποτέλεσμα λιγότερες φθορές που προκαλούνται από το τραχύ οδόστρωμα ( σε ένα μεγάλο εύρος θερμοκρασιών).

Τεχνολογία Wet Braking

4% μικρότερη απόσταση φρεναρίσματος σε βρεγμένο οδόστρωμα. Η μικρότερη ακαμψία του μείγματος σε συνδυασμό με τα πιο μακριά και περισσότερα άκρα πρόσφυσης, διευκολύνουν την απομάκρυνση του νερού.

Τεχνολογία Dry Braking

7% μικρότερη απόσταση φρεναρίσματος σε στεγνό οδόστρωμα. Μεγαλύτερη επαφή με το οδόστρωμα/ μεγαλύτερες λωρίδες πέλματος στο κέντρο του ελαστικού για μικρότερες αποστάσεις φρεναρίσματος σε στεγνό οδόστρωμα.

Τα ελαστικά της Goodyear έχουν σχεδιαστεί για να μπορούν να τοποθετηθούν σε ηλεκτρικά οχήματα. Έχουν σχεδιαστεί με αυξημένη χιλιομετρική απόδοση και με υψηλούς δείκτες φορτίου.

Σταδιακή προσθήκη διαστάσεων του EfficientGrip 2 SUV

Τα νέα Goodyear EfficientGrip 2 SUV θα διατίθενται σταδιακά σχεδόν σε όλες τις διαστάσεις. Το λανσάρισμα ξεκίνησε τον Ιανουάριο 2021, ενώ μέχρι και τον Φεβρουάριο 2022 θα προσθέτονται συνεχώς διαστάσεις για όλα τα αυτοκίνητα (ακόμα και ηλεκτρικά) από 16 ιντσών τροχούς έως και 22 ιντσών.

Άξιος διάδοχος

Η Goodyear προσφέρει το νέο θερινό της ελαστικό για SUV, το EfficientGrip 2 SUV. Ουσιαστικά πρόκειται για τον διάδοχο του EfficientGrip SUV, ωστόσο η νέα γενιά εξελίχθηκε ακόμα παραπάνω ώστε να προσφέρει απαράμιλλη απόδοση σε βρεγμένο και στεγνό οδόστρωμα.

volume_up Toggle video full width
play_arrow pause
Παρουσίαση Video
volume_up Toggle video full width
play_arrow pause
Παρουσίαση Video