Live Κίνηση
Περισσότερα
CAR OF THE YEAR

COTY 2023: Η τελική 10άδα

Ελλάδα 13:47
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

COTY 2023: Η τελική 10άδα

CAR OF THE YEAR

COTY 2023: Η τελική 10άδα

CAR OF THE YEAR

Δείτε ποια 10 νέα μοντέλα είναι υποψήφια για τον τίτλο του «CAR OF THE YEAR» στην Ελλάδα, μετά την πρώτη φάση της ψηφοφορίας των εκλεκτόρων.

Advertisement
Advertisement

Ολοκληρώθηκε η πρώτη φάση της ψηφοφορίας των εκλεκτόρων για την ανάδειξη του Ελληνικού «CAR OF THE YEAR», στην οποία συμμετείχαν τα 30 νέα αυτοκίνητα που λανσαρίστηκαν στη χώρα μας το 2022.

Τα αυτοκίνητα αυτά είναι καινούργια μοντέλα και όχι ανανεωμένα ή νέες εκδόσεις κάποιων υπαρχόντων . Επίσης, όλα τους έχουν δοκιμαστεί από τους συντάκτες του Νο1 αυτοκινητικού ΜΜΕ της χώρας μας, του newsauto και του πρώτου σε κυκλοφορία και αναγνωσιμότητα περιοδικού αυτοκινήτου, CAR.

Η φάση αυτή ανέδειξε την τελική 10άδα των υποψηφίων, η οποία θα τεθεί σε νέα ψηφοφορία από τους εκλέκτορες, ώστε τελικά να αναδειχθεί το αυτοκίνητο εκείνο που θα λάβει τον τίτλο του Ελληνικού «CAR OF THE YEAR 2023».

Advertisement
Advertisement

Τα 10 αυτοκίνητα είναι (με αλφαβητική σειρά):

Πέρα από την ανάδειξη του Ελληνικού «CAR OF THE YEAR» στην ψηφοφορία για τα καλύτερα αυτοκίνητα της χρονιάς 2023 συμμετέχει και το κοινό. Το οποίο καλείται να ψηφίσει τα μοντέλα που προτιμά ανάμεσα σε 6 διαφορετικές κατηγορίες! Όλοι οι συμμετέχοντες στην ψηφοφορία μετά από κλήρωση θα διεκδικήσουν ένα από τα μεγάλα δώρα του θεσμού που θα ανακοινωθούν πολύ σύντομα.

ΜΠΕΙΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΨΗΦΙΣΤΕ