Live Κίνηση
Περισσότερα
Car Gadget

Νέος online προϊοντικός κατάλογος από την Total Hellas

Ελλάδα 13:29
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Νέος online προϊοντικός κατάλογος από την Total Hellas

Car Gadget

Νέος online προϊοντικός κατάλογος από την Total Hellas

Car Gadget

Έχοντας στην γκάμα της μια πραγματικά τεράστια ποικιλία λιπαντικών, η Total Hellas παρουσιάζει τη νέα υπηρεσία της, τον online προϊοντικό της κατάλογο που δίνει στο κοινό άμεση πρόσβαση στις ποιοτικές λύσεις της με έναν ξεκάθαρο τρόπο άμεσης και γρήγορης πληροφόρησης.

Advertisement
Advertisement

Ο νέος online προϊοντικός κατάλογος της Total Hellas δημιουργήθηκε από τους ανθρώπους της έχοντας στο μυαλό τις ανάγκες των πελατών της για άμεση, ξεκάθαρη και γρήγορη πληροφόρηση, για την σωστή επιλογή των προϊόντων που χρειάζονται. Όλα τα προϊόντα Total Hellas που είναι διαθέσιμα στην ελληνική αγορά, οι τεχνικές τους προδιαγραφές αλλά και τα χαρακτηριστικά τους βρίσκονται τώρα ένα κλικ μακριά από την οθόνη του υπολογιστή ή του smartphone σας και παρουσιάζονται σε ένα δυναμικό και ξεκούραστο περιβάλλον με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση του ενδιαφερόμενου. Εύκολα και γρήγορα ο χρήστης μπορεί να επιλέξει την κατηγορία που επιθυμεί (αυτοκίνητα, μοτοσυκλέτες και scooter, βαρέα οχήματα, γεωργικό ή χωματουργικό εξοπλισμό, καθώς και βιομηχανικές εφαρμογές) και με την εφαρμογή των κατάλληλων φίλτρων να εντοπίσει άμεσα το προϊόν που καλύπτει τις ανάγκες του.

Advertisement
Advertisement

Το κάθε προϊόν παρουσιάζεται στην δική του σελίδα με την φωτογραφία του, την περιγραφή, τις τεχνικές προδιαγραφές, τα πρότυπα και τις εγκρίσεις των κατασκευαστών. Παράλληλα, διαθέσιμα στο κοινό είναι και τα τεχνικά φύλλα δεδομένων καθώς και τα φύλλα δεδομένων ασφαλείας για μια ολοκληρωμένη πληροφόρηση από κάθε άποψη.

Τα καινοτόμα προϊόντα της Total σχεδιάζονται στα εργαστήρια Έρευνας και Ανάπτυξης της εταιρίας και είναι γνωστά σε όλο τον κόσμο για την εξαιρετική τους απόδοσή αλλά και τα μέγιστα επίπεδα προστασίας που προσφέρουν με την χρήση τους. Η φήμη και η ποιότητά τους είναι διεθνώς αναγνωρισμένη από όλους τους μεγάλους κατασκευαστές. Αυτός είναι και ο λόγος που οι κορυφαίοι εξ αυτών χρησιμοποιούν τα προϊόντα της Total, από το πρώτο γέμισμα των αυτοκινήτων τους, στο εργοστάσιο παραγωγής. Έπειτα μάλιστα τα συστήνουν και τα χρησιμοποιούν και κατά την διαδικασία service των αυτοκινήτων τους στα επίσημα συνεργεία.

Advertisement

 

Advertisement

Με το νέο online κατάλογο της Total Hellas μπορείτε τώρα και εσείς να βρείτε το προϊόν που ταιριάζει στο αυτοκίνητό σας εύκολα και γρήγορα.

Ακόμη, μέσω της εφαρμογής Lub Advisor ενημερωθείτε γρήγορα και εύκολα για το κατάλληλο λιπαντικό κάθε οχήματος, μειώστε τα λάθη λίπανσης και κερδίστε χρόνο!

Γνωρίστε καλύτερα τα προϊόντα της Total ΕΔΩ.

Advertisement

Βρείτε την ιστοσελίδα της Total Hellas στο Facebook ΕΔΩ

Μάθετε όλα όσα πρέπει να ξέρετε για τον κόσμο των λιπαντικών στην επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας ΕΔΩ.