Live Κίνηση
Περισσότερα
Car Gadget

Mercedes-AMG GT Limited Edition: Μόνο για μωρά

Ελλάδα 9:33
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Mercedes-AMG GT Limited Edition: Μόνο για μωρά

Car Gadget

Mercedes-AMG GT Limited Edition: Μόνο για μωρά

Car Gadget

Να είστε σίγουρος πως με ένα Mercedes-AMG GT Limited Edition το μωρό σας θα κάνει τις βόλτες του με στυλ άνεση και ασφάλεια.

Advertisement
Advertisement

Το μωρό σας είναι ότι πιο πολύτιμο έχετε σε αυτή τη ζωή και αξίζει να κινείται με ένα AMG GT, που θα κυκλοφορήσει σε περιορισμένα αντίτυπα.

 

Γνωρίζατε ότι θα συναντήσετε το όνομα Mercedes-AMG και σε μια σειρά παιδικών καροτσιών υψηλής ποιότητας, τα οποία κατασκευάζονται σε συνεργασία με την Hartan; Εμπνευσμένα από τα ειδικά μοντέλα περιορισμένων εκδόσεων, από τον κόσμο του αυτοκινήτου, η Hartan και η AMG αποκάλυψαν μια ειδική έκδοση του καροτσιού AMG GT που θα παραχθεί μόνο σε 299 μονάδες παγκοσμίως.

Advertisement
Advertisement

Εκπρόσωπος της Hartan λέει ότι το καρότσι αναπτύχθηκε σε συνεργασία με το τμήμα σχεδιασμού της Mercedes-Benz. Το καρότσι AMG GT, έχει τις ίδιες ζάντες AMG (ίδιο μοτίβο) με σταυρωτές ακτίνες ενώ ίδια, με του σπορ αυτοκινήτου, είναι και η επένδυση Dinamica για το κάθισμα. Σε σύγκριση με προηγούμενα καρότσια της συλλογής AMG, η κουκούλα (από ύφασμα ζακάρ της ειδικής έκδοσης) έχει σχέδιο της AMG σε μαύρο φόντο, που ταιριάζει με την premium τσάντα που το συνοδεύει.

Advertisement

Η επωνυμία AMG, βρίσκεται και στις δύο πλευρές του αλουμινένιου πλαισίου. Επιπλέον, η ειδική έκδοση συνοδεύεται από ένα αυθεντικό έμβλημα AMG – το ίδιο που χρησιμοποιείται στα αυτοκίνητα – ώστε το μωρό σας να μπορεί να υπερηφανεύεται στο… πάρκο από την νεαρή του ηλικία. Τέλος, η μαύρη δερμάτινη (με κόκκινες ραφές) επένδυση στα χερούλια θα σας κεντρίσει την προσοχή.

Advertisement

Όπως όλα τα μοντέλα της Hartan, το AMG GT διαθέτει φρένο στους τροχούς, ανάρτηση, αναδιπλούμενο θόλο, ρυθμιζόμενο κάθισμα και τσέπες αποθήκευσης για τα προσωπικά σας αντικείμενα όπως το smartphone, τα κλειδιά, το πορτοφόλι, το μπουκάλι νερού κ.λπ.

Μπορείτε να το βρείτε σε επιλεγμένα καταστήματα βρεφικού εξοπλισμού από τον Ιούλιο του 2022. Δεν έχουμε πληροφορίες για την τιμή, αλλά λόγω της περιορισμένης διαθεσιμότητας της ειδικής έκδοσης, υποψιαζόμαστε ότι θα να είναι πιο ακριβό από τα κανονικά παιδικά καρότσια. Για να πάρετε μια ιδέα, το entry level μοντέλο «AMG GT Pushchair by Hartan – 562 Graphit» κοστίζει 1.100 ευρώ στη… Γερμανία.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
“Γκαζιάρικα” καροτσάκια για μωρά από τη Mercedes-AMG
Vision AMG: Αυτό είναι το ηλεκτρικό μέλλον της Mercedes-AMG (+video)
Αυτή είναι η Mercedes-AMG GT 63 S E «F1 Edition»