Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Αυτή είναι η Mercedes-AMG GT 63 S E «F1 Edition»

Ελλάδα 11:09
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Αυτή είναι η Mercedes-AMG GT 63 S E «F1 Edition»

ΝΕΑ

Αυτή είναι η Mercedes-AMG GT 63 S E «F1 Edition»

ΝΕΑ

Με την έκδοση «F1 Edition» της GT 63 S E Performance, η Mercedes-AMG θέλει να τονίσει τη συγγένεια του μοντέλου παραγωγής με την τεχνολογία του μονοθέσιου της αγωνιστικής ομάδας της Formula 1.

Advertisement
Advertisement

Για τα 55 χρόνια της Mercedes-AMG η εταιρεία λάνσαρε μια νέα ειδική έκδοση του πρώτου της υβριδικού μοντέλου υψηλών επιδόσεων.

Η Mercedes-AMG GT 63 S E Performance είναι μέχρι σήμερα, το πιο δυνατό μοντέλο παραγωγής της εταιρείας που έχει έδρα στο Affalterbach και αυτό το οφείλει στο ότι πάνω του η AMG έχει μεταφέρει κάμποση από την τεχνολογία του μονοθέσιου της F1. Το πρωτοποριακό υβριδικό σύνολο με ηλεκτροκινητήρα και τη μπαταρία AMG High Performance στον πίσω άξονα, συνδυάζει ανώτερη απόδοση που φτάνει τους 843 ίππους.

Η Mercedes-AMG με αυτή την ειδική έκδοση «F1 Edition» επιβεβαιώνει τους στενούς δεσμούς της με την ομάδα της F1, εφοδιάζοντας την με συγκεκριμένα αισθητικά στοιχεία, που «επιβαρύνουν» το λογαριασμό για την αγορά του αυτοκινήτου, με το ποσό των 23.800 ευρώ.

Advertisement
Advertisement

Η «F1 Edition» ξεχωρίζει με την πρώτη από το χρώμα του αμαξώματος στο οποίο συνδυάζεται το μη μεταλλικό γκρι Manufactur και το λογότυπο AMG, ενώ ευδιάκριτη είναι και η χρωματική διαβάθμιση από γκρι σε μαύρο σε κάποια σημεία, καθώς και ορισμένες κόκκινες «πινελιές».

Οι σφυρήλατες ζάντες AMG με διάμετρο 21 ιντσών σε σχέδιο 5 διπλών ακτίνων, με μαύρο ματ φινίρισμα και κόκκινη στεφάνη, είναι πιστή αντιγραφή εκείνων που έχει το επίσημο FIA F1 Medical Car της Mercedes-AMG για τους αγώνες της F1.

Advertisement

Το πακέτο AMG Aerodynamics που εξελίχθηκε στην αεροδυναμική σήραγγα, βελτιώνει τα χαρακτηριστικά του αυτοκινήτου και περιλαμβάνει, σταθερή πίσω αεροτομή σε γυαλιστερό μαύρο χρώμα, μεγαλύτερο διαχύτη στον πίσω προφυλακτήρα και αντίστοιχα επανασχεδιασμένη (και ελαφρώς μεγαλύτερη) εμπρόσθια ποδιά.

Το εσωτερικό χαρακτηρίζεται από την αντίθεση μαύρου και κόκκινου, ενώ τα καθίσματα AMG Performance είναι υπενδεδυμένα κατ’ αποκλειστικότητα στη γκάμα του αυτοκινήτου, με δέρμα Napa σε μαύρο χρώμα με κόκκινες διακοσμητικές ραφές.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
IWC: Αυτό είναι το επίσημο ρολόι της Mercedes-AMG Petronas F1
Ώρα εξηλεκτρισμού για τη νέα Mercedes GLC
Λεωφορεία Mercedes με ουδέτερο ισοζύγιο άνθρακα