Live Κίνηση
Περισσότερα
BMW Motorrad 2022

BMW C 400 X & C 400 GT: Σε αλλαγές ουσίας προχώρησαν οι Γερμανοί

Ελλάδα 17:15
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

BMW C 400 X & C 400 GT: Σε αλλαγές ουσίας προχώρησαν οι Γερμανοί

BMW Motorrad 2022

BMW C 400 X & C 400 GT: Σε αλλαγές ουσίας προχώρησαν οι Γερμανοί

BMW Motorrad 2022

Σε αλλαγές ουσίας προχώρησε η γερμανική μάρκα κάνοντας τις απαραίτητες αναβαθμίσεις των δύο C 400 X & C 400 GT για το 2021 ώστε να πληρούν τις προδιαγραφές Euro5.

Advertisement
Advertisement

Οι αλλαγές εντοπίζονται στο σύστημα διαχείρισης του κινητήρα, στο νέο ηλεκτρονικό γκάζι το οποίο η εταιρεία ονομάζει (E-gas) και στην ηλεκτρονικά ελεγχόμενη πεταλούδα γκαζιού.

Σε ό,τι αφορά στην απόδοση, οι τιμές παραμένουν στα ίδια επίπεδα, με την ιπποδύναμη να είναι στους 34 ίππους στις 7.500 σ.α.λ. και την ροπή στα 3,5 κιλά στις 5.750 σ.α.λ. Η μετάδοση γίνεται μέσω συστήματος CVT (Continuously Variable Transmission).

Το C 400 X είναι εμφανώς επηρεασμένο σχεδιαστικά, από την σειρά GS, κάτι που αποτυπώνεται στον μεγάλο ασύμμετρο προβολέα με φώτα ημέρας LED, στο μπροστινό ρύγχος που αποτελεί το σήμα-κατατεθέν των μοτοσυκλέτών Adventure, αλλά και στον διαχωρισμό των βαμμένων εξαρτημάτων και των πλαστικών επιφανειών.

Advertisement
Advertisement

To C400 GT είναι η πλουσιότερη έκδοση από την οικογένεια των C, με μεγαλύτερους όγκους, φαρδύτερη σέλα, μεγαλύτερο και φέρινγκ και προτείνεται για πιο τουριστική χρήση.

Advertisement

Αναβαθμίσεις έχει υποστεί και το ASC (Automatic Stability Control) – το σύστημα υποβοήθησης σταθερότητας-. Το ASC περιορίζει τη ροπή που μεταφέρει ο κινητήρας, σύμφωνα με τις συνθήκες του οδοστρώματος και συνεπώς τον συντελεστή τριβής. Αυτό εξαλείφει το σπινάρισμα του πίσω τροχού ώστε η μετάδοση ισχύος να γίνεται πιο αποτελεσματικά και να αυξάνεται έτσι σημαντικά η ενεργή οδική ασφάλεια σε οριακές καταστάσεις όπως στην οδήγηση με βροχή.

Advertisement

Η εκκίνηση και στα δυο scooter γίνεται εύκολα με το Keyless Ride το οποίο ανήκει στον βασικό εξοπλισμό, ενω αν κάποια στιγμή αποβιβαστείς, το πτυσσόμενο εν στάσει Flexcase παρέχει άνετο αποθηκευτικό χώρο για το κράνος, τα γάντια και πολλά άλλα μικροαντικείμενα.

Τα C 400 X & C 400 GT είναι διαθέσιμα στα εξής χρώματα:

C 400 X: Blackstorm Metallic, Granite Grey και Style Sport

Advertisement

C400GT: Alpine White, Kallisto Grey Metallic και Style Triple Black

H BMW Motorrad είναι ο πρώτος κατασκευαστής premium μοτοσικλετών που επεκτείνει την υποχρεωτική 24μηνη εγγύηση για τη νέα σου μοτοσικλέτα για ένα ακόμη έτος απολαμβάνοντας αυτή την υπηρεσία για 36 μήνες ή πιο απλά για 3 χρόνια!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 
BMW C400 GT: Διευρύνεις τους ορίζοντές σου
BMW C400GT: Η πλουσιότερη πρόταση της κατηγορίας
BMW C 400 X: Η πόλη σου ανήκει