Live Κίνηση
Περισσότερα
BMW Motorrad 2022

BMW C400GT: Η πλουσιότερη πρόταση της κατηγορίας

Ελλάδα 11:37
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

BMW C400GT: Η πλουσιότερη πρόταση της κατηγορίας

BMW Motorrad 2022

BMW C400GT: Η πλουσιότερη πρόταση της κατηγορίας

BMW Motorrad 2022

Το BMW C400GT εξακολουθεί να αποτελεί μια από τις πιο ολοκληρωμένες και πλουσιότερα εξοπλισμένες GT προτάσεις στην κατηγορία των maxi scooter.

Advertisement
Advertisement

To C400 GT είναι η πλουσιότερη έκδοση από την οικογένεια των C, με μεγαλύτερους όγκους, φαρδύτερη σέλα, μεγαλύτερο και φέρινγκ και προτείνεται για πιο τουριστική χρήση.

Ο κυβισμός τους φτάνει τα 350 κυβικά παρα το ότι λέγεται 400 και η ιπποδύναμή τους 34 ίππους με τη μετάδοση της ισχύος του να γίνεται μέσω ενός κιβωτίου CVT (Continuously Variable Transmission) και ενός στρεπτικά άκαμπτου ψαλιδιού με πρωτοποριακό ρουλεμάν έδρασης για ελάχιστους κραδασμούς και -κατά συνέπεια- μέγιστη άνεση.

Εκτός από τη συμμόρφωση με το Euro5, το αναβαθμισμένο σύστημα κίνησης εγγυάται μία ακόμα πιο ομαλή απόκριση του γκαζιού, καθώς και αυξημένη σταθερότητα στο ρελαντί. Πλέον του E-gas και του νέου συστήματος διαχείρισης κινητήρα, τα βελτιστοποιημένα ελατήρια για το φυγοκεντρικό συμπλέκτη συμβάλλουν επίσης στη σταθερότερη λειτουργία του κινητήρα.

Advertisement
Advertisement

Το σύστημα φρένων του C 400 GT έχει επίσης αναβαθμιστεί. Χάρη στις νέες δαγκάνες, το σύστημα με δύο δίσκους εμπρός προσφέρει τώρα πιο σταθερό και σαφές σημείο πίεσης καθώς και βελτιωμένη επαναφορά των εμβόλων στις δαγκάνες. Επιπλέον, η αριστερή μανέτα του πίσω φρένου και η δεξιά για το εμπρός έχουν πλέον την ίδια διαδρομή, για πιο συμμετρική αίσθηση φρεναρίσματος.

Advertisement

Η εκκίνηση γίνεται εύκολα με το Keyless Ride να ανήκει στον βασικό εξοπλισμό, ενω αν κάποια στιγμή αποβιβαστείς, το πτυσσόμενο εν στάσει Flexcase παρέχει άνετο αποθηκευτικό χώρο για το κράνος, τα γάντια και πολλά άλλα μικροαντικείμενα.

Advertisement

H BMW Motorrad είναι ο πρώτος κατασκευαστής premium μοτοσικλετών που επεκτείνει την υποχρεωτική 24μηνη εγγύηση για τη νέα σου μοτοσικλέτα για ένα ακόμη έτος απολαμβάνοντας αυτή την υπηρεσία για 36 μήνες ή πιο απλά για 3 χρόνια!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
BMW C400 GT: Ένα maxi scooter διαφορετικό από τα άλλα
BMW C 400 X: Η πόλη σου ανήκει
BMW C400 GT: Διευρύνεις τους ορίζοντές σου