Live Κίνηση
Περισσότερα
BMW Motorrad 2022

BMW C400 GT: Ένα maxi scooter διαφορετικό από τα άλλα

Ελλάδα 14:32
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

BMW C400 GT: Ένα maxi scooter διαφορετικό από τα άλλα

BMW Motorrad 2022

BMW C400 GT: Ένα maxi scooter διαφορετικό από τα άλλα

BMW Motorrad 2022

Με το C 400 GT έχεις απεριόριστες δυνατότητες στο να απολαύσεις πέρα από τα όρια της πόλης. Ταυτόχρονα, χάρη στη νέα τεχνολογία Ride by Wire και το προαιρετικό BMW Motorrad Connectivity με Navigator θα φθάσεις άνετα στον προορισμό σου ανακαλύπτοντας νέες διαστάσεις του κόσμου σου.

Advertisement
Advertisement

Ο εντυπωσιακός μπροστινός προβολέας Full LED με χαρακτηριστικό, προαιρετικά διαθέσιμο φως πορείας ημέρας LED – εξασφαλίζει καλή ορατότητα στο σκοτάδι και βέλτιστη αναγνωρισιμότητα της μοτοσικλέτας την ημέρα ενώ όσον αφορά την εργονομική σέλα, κάθεσαι άνετα και επιβλητικά απολαμβάνοντας τη κάθε σου διαδρομή.

 Ο μονοκύλινδρος κινητήρας του C 400 GT διατίθεται και με ηλεκτρονική πεταλούδα γκαζιού: Ride by Wire. Αυτό γίνεται αντιληπτό στην αρμονικότερη απόκριση του γκαζιού και στη μεταξένια απόκριση του κινητήρα ακόμα και σε χαμηλές ταχύτητες. Χάρη στην αποτελεσματική καύση, ο κινητήρας λειτουργεί οικονομικά, πληροί τα νέα πρότυπα Euro 5 και παρόλα αυτά είναι ιδιαίτερα ζωηρός στο γκάζι.

Το C 400 GT εντυπωσιάζει σε όλους τους δρόμους, με απουσία κραδασμών και επιβλητική εμφάνιση. Το προαιρετικό BMW Motorrad Connectivity συνδέει το Scooter σου με το smartphone σου. Επιλέγεις τον επόμενο προορισμό σου και η πλοήγηση ξεκινάει με την απεικόνιση βέλους Turn-by-Turn στην οθόνη TFT βρίσκοντας την ταχύτερη διαδρομή. 

Advertisement
Advertisement

Η θύρα φόρτισης USB που είναι ενσωματωμένη στη θήκη εξασφαλίζει επαρκές ρεύμα, ενώ διασχίζεις την πόλη ακούγοντας την playlist με τα αγαπημένα σου κομμάτια.

Advertisement

Η εκκίνηση γίνεται εύκολα με το Keyless Ride να ανήκει στον βασικό εξοπλισμό, ενω αν κάποια στιγμή αποβιβαστείς, το πτυσσόμενο εν στάσει Flexcase παρέχει άνετο αποθηκευτικό χώρο για το κράνος, τα γάντια και πολλά άλλα μικροαντικείμενα.

Advertisement

Το C 400 GT συμπληρωνει το χάσμα μεταξύ των mega scooter και των μικρότερων κατηγοριών με τον ιδανικότερο τρόπο.

H BMW Motorrad είναι ο πρώτος κατασκευαστής premium μοτοσικλετών που επεκτείνει την υποχρεωτική 24μηνη εγγύηση για τη νέα σου μοτοσικλέτα για ένα ακόμη έτος απολαμβάνοντας αυτή την υπηρεσία για 36 μήνες ή πιο απλά για 3 χρόνια!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 
BMW C400 GT: Διευρύνεις τους ορίζοντές σου
BMW C400 X: Ανακάλυψε την πόλη από την αρχή
BMW CE04: Ενσωματώνεται απόλυτα στον τρόπο ζωής σου

Advertisement