Live Κίνηση
Περισσότερα
Audi

Αudi A3 Sportback: Εξηλεκτρισμένη γκάμα

Ελλάδα 5:13
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Αudi A3 Sportback: Εξηλεκτρισμένη γκάμα

Audi

Αudi A3 Sportback: Εξηλεκτρισμένη γκάμα

Audi

Το νέο Audi A3 Sportback, στην τέταρτη πλέον γενιά του, με ξεκάθαρο sport DNA ορίζει εκ νέου, επανεφευρίσκοντας ουσιαστικά, την κατηγορία που δημιούργησε η ίδια η Audi.

Advertisement
Advertisement

Σχεδιαστές και μηχανικοί συνεργάστηκαν χωρίς περιορισμούς και παρουσιάζουν ένα μοντέλο που, 24 χρόνια μετά, κάνει μία δεύτερη επανάσταση.

Το νέο μοντέλο φτάνει τους τομείς της συνδεσιμότητας, του εξηλεκτρισμού, της ευφυίας και της προνοητικότητας στα τεχνολογικά όριά τους. Είναι 100% συνδεδεμένο και εκτός της κορυφαίας συνδεσιμότητας, φέρει και τη δυνατότητα Functions on Demand (FoD-Λειτουργίες κατόπιν Παραγγελίας). Ο οδηγός θα μπορεί σύντομα να προσθέτει λειτουργίες ανάλογα με τις ανάγκες του, αναβαθμίζοντας τον εξοπλισμό του αυτοκινήτου στην πορεία της συνύπαρξής του με το αυτοκίνητο. Ένα από τα σημαντικότερα νέα που εισάγει όμως το νέο Audi Α3, είναι ο εξηλεκτρισμός της γκάμας του. Με όλες οι προηγμένες τεχνολογίες εξηλεκτρισμού διαθέσιμες στο νέο A3 Sportback και με εκδόσεις mild hybrid 48 V και plug-in hybrid (PHEV).

Advertisement
Advertisement

Το νέο Audi A3 Sportback λανσάρεται στην Ελλάδα αρχικά σε δύο εκδόσεις κινητήρων και τρεις εκδόσεις εξοπλισμού, τις Basic, Advanced και S line. Το αυτοκίνητο είναι άμεσα διαθέσιμο στην έκδοση 30 TFSI, με τον κινητήρα βενζίνης 999 κ.εκ. να συνδυάζεται με χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων 6-σχέσεων και να αποδίδει 110 PS και την έκδοση 35 TFSI MHEV, με κινητήρα βενζίνης 1.498 κ.εκ. και αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων S tronic 7-σχέσεων, με ισχύ 150 PS. Ακολουθεί μέσα στο φθινόπωρο η έκδοση TFSI e plug-in (PHEV), η οποία αναμένεται να μην ξεπερνάει τη φορολογική κλίμακα των 40.000 € (ΛΤΠΦ) καθώς και το όριο των 50 γρ./χλμ. εκπομπής CO2, με το μοντέλο να επωφελείται των ευνοϊκών φορολογικών ελαφρύνσεων που εξαγγέλθηκαν πρόσφατα. Την ίδια περίοδο αναμένεται και μικρότερη mild hybrid έκδοση, η 30 TFSI MHEV S tronic.

Δείτε ακόμα: Πως θα είναι το νέο Audi RS3;

Advertisement

Το νέο Audi S3 με ελάχιστο καμουφλάζ

Audi: Αγοράζοντας εύκολα on line

Advertisement